SMART KIDS 930X122

izvoare

Intervenție la toate izvoarele din Pitești!

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a început o campanie de reabilitare a cișmelelor din municipiul Pitești.

Citiți și: Pitești. Nu beți apă de la aceste izvoare! Nu este bună!

Au fost înlocuite vechile cișmele, care aveau un aspect inestetic, la izvoarele din Bulevardul Libertății D7, Mihai Viteazu, Expoparc și Teilor PS 6.

Au fost reparate, zugrăvite și vopsite cișmelele la izvoarele din Calea București (2 buc), Bulevardul Nicolae Bălcescu, blocul L1-L5 (2 buc) și D6 (1 buc), Exercițiu P22 (1 buc), Piața Smârdan (1 buc) și Bulevardul Libertății 12A (2 buc).

Citiți și: S-AU REDESCHIS TREI IZVOARE DIN PITEȘTI. ALTE DOUĂ S-AU ÎNCHIS

Urmează schimbarea cișmelelor la izvoarele din strada Paltinului și din cartierul Tudor Vladimirescu.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Anonim spune:

    Dar parcă apa nu era potabilă. Le-ați vopsit, le-ați cosmetizat, dar dacă nu ne ajută ? A, e vorba doar de lucrări cu dedicație, atunci da. Dacă nu curge, pică.

  • Un cetatean ingrijorat spune:

    Apa nu e potabila! Va bateti joc de oameni hotilor, coruptilor. Tot sa mai trageti cate un leu, doi de pe carca noastra .

  • Cetatean spune:

    Pai si restul? Sunt vreo 20 in total si sunt pe lista sub 10, cu celelalte ce faceti?

  • Anonim spune:

    Sa treaca si prin parcuri, copiii se ingramadesc pe 2 leagane si acelea vai de ele ,plus topoganele ce sunt instabile și petecite cu tabla.Ar fi bine sa le mai repare sa le extinda unde este cazul!noi stam pe exercițiu nr111 si langa este un parc unde se poate marii pentru cateva leagane la copii!

  • Anonim spune:

    Gentea , nu mai cheltuii bani degeaba ! Aceste cișmele au apă cu clor ! Nu mai este diferență intre apa de izvor și apa de la robinet ! Ați reușit să stricați cu clor și izvorul de pe Eremia Grigorescu !

  • ACME spune:

    Pe cel din ExpoParc l-au cosmetizat atât de bine că, miercuri pe 13.07.2022, apa duhnea de la o posta a cloramina.
    De potabilitate nici nu mai are rost sa vorbim….

  • Gîscă spune:

    Buna ziua, să puneți afiș spălatul interzis mai ales în zona Exercițiu D22, vin se spala pe picioare pe față inclusiv uni oameni care se ocupă cu întreținerea curățeniei în oraș. Când vezi așa ceva nu mai poți să bei apa de acolo. Am înțeles că s-au făcut destule sesizări dar degeaba. Omul cum este educat așa face. Mulțumesc

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3