930×122 CAPRA 5

amoniu

INTERVENȚIE LA IZVOARELE DIN PITEŞTI

Intervenție la izvoarele din Pitești. După cum v-am informat, la izvoarele de apă potabilă din Piteşti a început montarea unor filtre de zeolit pentru reducerea concentraţiilor de amoniu (pentru o perioadă, apa a fost declarată nepotabilă din cauza depăşirilor la acest capitol).

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Potrivit primarului Cornel Ionică, la jumătate dintre izvoare s-au montat deja aceste filtre. Oamenii solicită să se monteze dispozitive de acest gen la toate izvoarele, ceea ce se va şi întâmpla, după cum anunță primarul. O astfel de solicitare vine şi de la piteștenii de pe strada Carol Davila din Găvana III.

„Încă o dată spun că nu sunt probleme pentru sănătatea umană şi că apa poate fi consumată fără probleme la toate izvoarele. Oricum, suntem singurii din ţară care montăm astfel de filtre, deşi în mai multe zone există depăşiri ale concentraţiilor de amoniu.”, declară Cornel Ionică pentru ePitești.

Citiți și: Argeș. Zeci de filtre rutiere în 24 de ore!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3