Donaris 930 x 122

apa

PITEȘTENII RECLAMĂ: APA DE IZVOR ARE UN MIROS CIUDAT ȘI GUST DUBIOS

În ultima vreme tot mai mulți piteșteni reclamă că apa potabilă de la o parte dintre izvoarele publice din oraș ar avea o calitate îndoielnică.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Este şi cazul izvorului din Eremia Grigorescu, despre a cărui apă piteștenii din zonă spun că „în ultimul timp are un miros ciudat și o culoare şi un gust dubioase”. De asemenea, oamenii se plâng că la izvor nu mai este afişat buletinul de analiză a apei. Şi în Exerciţiu există reclamaţii similare.

Din documentele oficiale ale administraţiei publice locale din Piteşti rezultă că cele mai recente analize pentru apa de izvor s-au făcut în luna iunie a anului trecut. „Referitor la cele sesizate, în urma analizelor de laborator efectuate pe data de 6.06.2014 de către Direcţia de Sănătate Publică Argeş, apa furnizată de izvoarele (puţuri forate) aflate în administrarea ADP este potabilă. În această primăvară vor fi efectuate alte analize de laborator.”, susţin reprezentanţii Primăriei.

Citiți și: Tatăl lui Randi, în CL Pitești: Stopați această înșelătorie!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90