New Profesional Consult 930 x 122

amoniu

PITEȘTI: PROBLEME LA IZVOARE

Piteşti: Probleme la izvoare. Sorina Honţaru, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş, a informat recent Prefectura cu privire la calitatea apei potabile de la izvoarele din Piteşti.

Citiți și: Controale ,,la sânge” într-un spital din Argeș. Nereguli deosebit de grave

Potrivit reprezentantului DSP, apa se înscrie în parametrii normali. Există, însă, o singură excepție: în continuare sunt depăşiri de amoniu, iar Administraţia Domeniului Public (ADP) Pitești întârzie nepermis de mult cu montarea unor filtre care să purifice apa izvoarelor de la care se aprovizionează mii de cetăţeni. Încă de la începutul anului 2017 se lua în calcul montarea acestor filtre (detalii, AICI).

Cât despre DSP Argeş, instituţia a creat în anul 2016 pe site-ul propriu o pagină dedicată calităţii apei din Piteşti. De atunci, aceasta nu mai este însă actualizată, aşa că nu este de vreun folos celor care o consultă. (Foto: arhivă)

Citiți și: Protest în oraș! Angajații de aici vor salarii mai mari!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3