930X122 MAIA

ana maria diana vlasceanu

FRUMUSEȚE, DELICATEȚE, ELEGANȚĂ! EA VĂ PREZINTĂ CELE MAI NOI COLECȚII VESTIMENTARE!

Piteșteanca Ana-Maria Diana Vlăsceanu este fotomodel. La aproape 21 de ani, pe care îi va împlini peste doar câteva zile, prezintă pentru un site de profil cele mai noi colecții vestimentare ale unor firme românești.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Este frumoasă, dar și deșteaptă, fiind studentă în București la Școala Națională de Studii Politice și Administrative. Vrea să devină însoțitor de zbor pe avion. Își dorește ca după ce își va întemeia o familie să aibă doi copii, iar unul dintre ei să fie adoptat.

„Încă de la câțiva anișori „furam” pantofii cu toc din casă și mergeam prin dormitor cu ei”

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Ce studii ai? 

Am absolvit Colegiul Național „Alexandru Odobescu” din Pitești, iar în prezent urmez cursurile Facultății de Stiințe Politice a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA)-București.

Când ți-ai dat seama că vrei să ai o carieră în modelling? 

-De mică am fost pasionată de modelling. Îmi amintesc cu zâmbetul pe buze că încă de la câțiva anișori „furam” pantofii cu toc din casă și mergeam prin dormitor cu ei, având și nelipsita carte pe cap pentru a-mi facilita mersul cu spatele drept. De atunci speram să devin model într-o bună zi și, spre bucuria mea, s-a și întâmplat. Tot referitor la întrebarea ta, când mai stau cu mama și ne gândim cum a început totul îmi amintește de o fustiță de-a mea pe care am personalizat-o eu la câțiva anișori scriind pe spate „Azi nu dau autografe”. Este o întâmplare haioasă, de care ne amintim cu mult drag amândouă, reprezentând începutul a ceea ce îmi doream să devin mai târziu.

De când ești model? 

De modelling am început să mă apuc mai serios în urmă cu 4 ani, când am participat la Miss Argeș, clasificându-mă printre primele 15 concurente. Atunci mi-am dat seama că pot și că vreau să fiu mai mult de atât.

„Aș fi fericită să știu că i-am dat cuiva șansa la o nouă viață!”

Ce planuri ai pe plan profesional?

-Bineînțeles că o să continui cu modellingul, atât timp cât vârsta îmi va permite. Pe lângă asta, voi termina Facultatea de Științe Politice, urmând mai apoi un master în administrarea afacerilor. După terminarea tuturor studiilor, cel mai probabil voi aplica pentru o slujbă de însoțitor de zbor la compania aeriană Emirates. Am auzit că voi fi nevoită să fac anumite sacrificii și că cei de la Emirates au niște condiții destul de stricte, însă totul merită pentru viitorul pe care mi-l doresc.

Cum te vezi peste 10 ani? 

-Peste 10 ani… Sper, în primul rând, să fiu sănătoasă și să realizez tot ce mi-am propus pe plan profesional. Apoi, mă văd fericită avându-l alături de mine pe bărbatul pe care îl iubesc, bărbatul care mă respectă și care mă face fericită în fiecare zi a vieții mele. Așa arată un viitor ideal pentru mine… Mai târziu aș vrea să am doi copii. Unul dintre ei să fie neapărat adoptat, și asta nu pentru că nu-mi doresc să fac eu doi, ci pentru că nu suport cazurile de abandon și aș fi fericită să știu că i-am dat cuiva șansa la o nouă viață!

Cu ce firme ai colaborat până acum? 

În prezent colaborez cu www.inpuff.ro, fiind fotomodel pentru site-ul lor de haine ale unor firme românești. În trecut am colaborat și cu un alt site de haine, haine ale unei tinere designere, Raluca Martinescu. De asemenea, particip și la prezentările noilor colecții ale magazinelor din Euromall.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

6 comentarii

  • Emilian spune:

    divo ai uitat sa mentionezi ca esti mare star la kanald unde apari si tu 2-3 secunde pe post de maturatoare, ca esti deschisa la relatii cat mai diversificate si ca nu stii decat sa copiezi de la altele :))) tu mare vedeta :)))

  • anonim spune:

    Vai de capul tau!:)))

  • mexicanul spune:

    mmm, foarte,foarte frumoasa!finuzta foc 🙂

  • Marian spune:

    Foarte delicata! Bravo

  • anon spune:

    Sacrificiile de care vorbesti sunt din pacate sexuale, asa promovezi ca insotitor de zbor, tocmai pentru ca esti foarte frumoasa.

  • vocea strazii spune:

    Din pacate si aici vad ca invidia specific romaneasca nu va disparea.Ce aveti fratilor nu mai poate nimeni sa aiba idealuri ,vise pentru ca imediat de pe margini sunt cativa care latra.Si ne mai miram ca suntem unde suntem.Ne meritam soarta .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3