Donaris 930 x 122

BB Video Production

PRIVEȘTE CE FOTOGRAFII ȘI FILME DE NUNTĂ! SUNT DE POVESTE!

Am avut ocazia să stăm de vorbă cu doi reprezentanți de top ai videografiei și fotografiei de nuntă din Pitești: Marian Coman, videograf la BB Video Production, și Marius Gionea, fotograf la StudioF3. Cei doi fac parte din elita videografilor și fotografilor, nu numai de la nivel județean, ci și național.

Citiți și: Mai bine stai acasă! Cât trebuie să dai la plic la o nuntă în 2024

Ce este nou în videografia de nuntă?

Marian Coman: Ce este nou… Pot spune că este nou modul în care clienții au început să aprecieze videografia de nuntă, care este în continuă creștere de la an la an. Nu este un domeniu nou, însă cerințele și pretențiile din ce în ce mai variate din partea clienților au dus videografia de nuntă la nivel de artă sau, de ce nu?, putem să-i spunem „cinematografie de nuntă”.

Citiți și: Mai puține căsătorii în Argeș!

Marius Gionea: Din punctul meu de vedere, fotografia de nuntă este un domeniu din ce în ce mai complex, un domeniu în care niciodată nu cunoști îndeajuns și cu care este impetuos necesar să ții pasul zilnic. Zilnic studiez tehnici, abordare, logistică pentru a putea fi mereu competitiv.

Aveți evenimente numai în Pitești?

Marian Coman: Bineînțeles că nu! Suntem apreciați și solicitați de clienți din toată țara și nu numai. Un mic exemplu este acest trailer de nuntă realizat în Ucraina – http://vimeo.com/48773392. În anul 2014 avem de filmat evenimente inclusiv în Ungaria, Austria și UK. Alături de colegul meu Marius am fost solicitați de anumiți clienți pentru a presta împreună serviciile noastre.

Ce vă diferențiază de ceilalți colegi ai dumneavoastră?

Marius Gionea: Pentru noi, Studio F3, mulțumirea clienților reprezintă cel mai important factor în negocierea unui contract. Încrederea, corectitudinea și dăruirea sunt caracteristicile noastre. Avem un studio foto în centrul Piteștiului, care funcționează, totodată, și ca birou unde clienții pot veni și studia oferta noastră, unde pot avea un dialog cu noi și unde pot vizualiza portofoliul nostru.

Marian Coman: Experiența și studiul continuu, inclusiv al noutăților din domeniu, pot spune că sunt unele dintre lucrurile care mă mențin în top. Într-un domeniu care se află în continuă dezvoltare concurența este mare, dar ambiția de a crea evenimente unice, memorabile, și satisfactia clienților la final sunt de ajuns ca să ne motiveze. Alt lucru deloc de neglijat este logistica pe care am achiziționat-o în tot acest timp. Ea mă ajută să pot scoate din evenimentul clientului acel film care să-l reprezinte, un produs de cea mai bună calitate! Folosim tehnologie de ultimă generație. Ca dovadă, multe dintre realizările noastre le puteți găsi pe www.bbvideoproduction.ro, iar unele dintre ele au fost prezentate pe diferite posturi TV.

Marius Gionea: Pentru Studio F3 pot spune că este o onoare atunci când oameni foarte importanți de la nivel județean și național vin și apelează la serviciile noastre. Asta demonstrează încă o dată că ne bucurăm de apreciere și că toți acești ani de când ne ocupăm de evenimente au fost doar o perioadă de acumulare de experiență și de prieteni. Ne găsiți pe Facebook StudioF3 și pe site: www.studiof3.ro.

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3