NOR CURIER 930X122

electrice

Investiție importantă la Mioveni

Investiție importantă la Mioveni

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor prin AFM a aprobat cererea de finanțare a proiectului care presupune realizarea în orașul Mioveni a 10 stații de încărcare de mare putere pentru vehicule electrice, în valoare de 1.687.802,73 lei (fără TVA).

Investiție importantă la Mioveni

,,Având în vedere creșterea constantă a numărului de autoturisme electrice înmatriculate la nivelul orașului, administrația locală și-a propus dezvoltarea infrastructurii de încărcare electrică, prin 10 noi stații de reîncărcare duble, care permit încărcarea în curent continuu la o putere ≥ 50 kW, respectiv ≥ 22 kW în curent alternativ, a mașinilor electrice.

Citiți și: Șoferii care fac așa ceva riscă pușcăria!

Stațiile vor fi amplasate în mai multe zone ale orașului și le vor completa pe cele trei deja montate de primăria Mioveni în anii precedenți, precum și pe cele gestionate în prezent de agenții economici privați pe raza orașului.”, transmite primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90