930 pe 122 COSTACHE

electrice

Investiție importantă la Mioveni

Investiție importantă la Mioveni

Citiți și: Asta pățești dacă ai zăpadă pe mașină!

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor prin AFM a aprobat cererea de finanțare a proiectului care presupune realizarea în orașul Mioveni a 10 stații de încărcare de mare putere pentru vehicule electrice, în valoare de 1.687.802,73 lei (fără TVA).

Investiție importantă la Mioveni

,,Având în vedere creșterea constantă a numărului de autoturisme electrice înmatriculate la nivelul orașului, administrația locală și-a propus dezvoltarea infrastructurii de încărcare electrică, prin 10 noi stații de reîncărcare duble, care permit încărcarea în curent continuu la o putere ≥ 50 kW, respectiv ≥ 22 kW în curent alternativ, a mașinilor electrice.

Citiți și: Ziua Națională, marcată la Mioveni!

Stațiile vor fi amplasate în mai multe zone ale orașului și le vor completa pe cele trei deja montate de primăria Mioveni în anii precedenți, precum și pe cele gestionate în prezent de agenții economici privați pe raza orașului.”, transmite primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache