New Profesional Consult 930 x 122

ion georgescu

Ion Georgescu: „Primăria nu a avut nicio atribuție în luarea acestei decizii”

Ion Georgescu: „Primăria nu a avut nicio atribuție în luarea acestei decizii”

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Edilul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a răspuns astăzi, printr-o postare pe Facebook, zvonurilor conform cărora primăria este responsabilă de desființarea stației de îmbarcare/debarcare de la Pompieri (blocul P17), destinată exclusiv tranzitului angajaților Uzinei Dacia.

Primăria Mioveni nu a desființat stația destinată transportului angajaților Uzinei Dacia din vecinătatea Grădiniței Campionii!

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Sunt voci care propagă un zvon, conform căruia stația de îmbarcare/debarcare de la Pompieri (blocul P17), destinată exclusiv tranzitului angajaților Uzinei Dacia, ar fi fost desființată din decizia primarului sau a primăriei.

Pentru o informare corectă, doresc să clarific situația și să anunț public faptul că primăria nu a avut nicio atribuție ori implicare în luarea acestei decizii, ci doar în procesul de înființare al stației.

Decizia de desființare aparține strict beneficiarului, prin reprezentanții Uzinei care coordonează activitatea de transport a personalului propriu.

Motivul care stă la baza acestei decizii se pare că este strict din raționamente economice, existând informația că mai multe curse și stații au fost reorganizate în ultima perioadă, pentru reducerea unor costuri.„, a transmis primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3