NOR CURIER 930X122

carnete de muncă

ITM Argeș, anunț de ultim moment pentru angajatori! Puteți intra în posesia lor!

ITM Argeș, anunț de ultim moment pentru angajatori! Puteți intra în posesia lor!

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș anunță angajatorii de pe raza județului că se pot prezenta la sediul instituției pentru ridicarea carnetelor de muncă.

Este vorba despre carnetele de muncă închise la 31.12.2010 ca urmare a abrogării dispoziţiilor  Decretului nr.92/1976 privind carnetul de muncă.

Citiți și: Controale fulger! Patroni ”arși” la buzunar

Angajatorii sunt așteptați, așadar, la sediul instituției situat în Pitești str. Republicii nr.11, jud. Argeș.

,,Predarea carnetelor de muncă se va face în baza unui proces verbal de predare – primire întocmit de către I.T.M.  Argeș.

ITM Argeș, anunț de ultim moment pentru angajatori! Puteți intra în posesia lor!

De asemenea, şi persoanele fizice care nu şi-au ridicat carnetele de muncă se pot adresa  la ITM Argeş pentru ridicarea  acestora.

Totodată menționăm că vă puteți prezenta la ghişeele operaţionale ale instituţiei, de luni până joi, între orele 0800-1630.

Pentru relații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon  0248/223408,  interior 121.

Menţionăm că în arhiva instituţiei  se  află un număr de  14.037  carnete de muncă.”, se arată în comunicatul de presă trimis publicației noastre.

Foto: Arhivă/Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90