930×122 CAPRA 5

amenzi

IZOLAT ÎN ALT JUDEŢ, A VENIT LA PLIMBARE ÎN ARGEŞ

Prefectura Argeş ne-a informat că, în ultimele 48 de ore, au fost verificate 2.529 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Şapte dintre acestea au fost sancţionate controvenţional.

Citiți și: Plăcere de 1 Mai care te poate costa 5.000 de lei!

Astfel, un bărbat care figura în izolare în alt județ a fost depistat într-un oraș din Argeș, iar un bărbat din județ a fost depistat în afara locuinței, fiind legitimat de polițiști. Un bărbat a fost depistat pe raza localității de domiciliu, în afara locuinței, cu ocazia unui control în trafic, deși trebuia să se afle în izolare. În fine, alte două persoane care figurau în izolare la domiciliu într-o comună din Argeș au fost identificate de polițiști pe raza unui municipiu

Izolat, era în trafic cu căruţa

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Un alt bărbat a fost depistat pe raza localității de domiciliu, în timp ce se deplasa cu un atelaj în afara locuinței. Toți cei în cauză au fost sancționați conform OG 55/2020, cu amenzi în valoare totală de 17.500 de lei.

Totodată, într-un oraș din Argeș polițiștii au depistat o persoană care nu respecta măsurile de protecție individuală, aceasta primind un avertisment.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3