New Profesional Consult 930 x 122

briceag

JANDARMII, CHEMAȚI LA UN LICEU DIN PITEȘTI. CE AU GĂSIT ASUPRA UNUI ELEV

Marți, o patrulă de jandarmerie care acționa în zona instituțiilor de învățământ din municipiul Pitești a fost solicitată de către directorul unui liceu să aplaneze un conflict apărut între mai mulți elevi de clasa a noua.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

În momentul controlului corporal efectuat celor implicați în conflict, jandarmii au depistat asupra unuia dintre elevi un briceag.

„Având în vedere cele constatate, jandarmii au anunțat părinții elevilor implicați în conflict și au întocmit actele de constatare”, precizează IJJ Argeș.

Citiți și: Argeș. Furtul de lemne ustură la buzunare! Amenzi de aproape 1 miliard lei vechi

Jandarmii argeșeni desfășoară periodic activități preventiv-educative în instituțiile de învățământ preuniversitar din județul Argeș, scopul acestora fiind, în principal, ridicarea gradului de conștientizare în rândul minorilor cu privire la comportamente care pot avea ca rezultat transformarea acestora în victime sau chiar în autori ai unor fapte antisociale.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90