SMART KIDS 930X122

autobuze

JANDARMII, DE PAZĂ ÎN AUTOBUZELE DIN PITEȘTI. ÎNCEP PATRULĂRILE

Jandarmii, de pază în autobuzele din Pitești. Încep patrulările. Șeful Jandarmeriei Argeș, Gheorghe Lupescu, și directorul general de la Publitrans, Manuel Rotaru, au discutat astăzi despre parteneriatul care urmează să fie încheiat între cele două părți pentru siguranța cetățenilor care circulă cu autobuzele municipalității.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

A rămas doar o chestiune de zile până când în autobuzele Publitrans vor patrula jandarmii.

”Astăzi am vorbit cu domnul Rotaru (n.r. – Manuel Rotaru, directorul general al Publitrans, societatea de transport local de călători a municipalității piteștene). Lucrăm la parteneriat, ne-am pus de comun acord. Miercuri (n.r. – 10 aprilie 2019) îl semnăm și de luni (n.r. – 15 aprilie 2019) se intră în funcțiune”, declară Gheorghe Lupescu pentru ePitești.

Citiți și: Stațiile de autobuz Publitrans încep să prindă „viață”

Vizată, în primul rând, de parteneriatul dintre Jandarmerie și Publitrans este linia 2, Arpechim – Bascov. Vor patrula atât jandarmi în uniformă, cât și sub „acoperire”, în civil.

”Stabilim zilele, e posibil în fiecare zi, în funcție de solicitările domnului Rotaru. Noi o să dăm la dispoziție oameni atât în civil, cât și în militar. Vor fi cu preponderență pe linia 2, dar și pe celelalte rute unde sunt probleme. Dânșii le cunosc mai bine, având controlorii tot timpul în trafic, și ne informează.

Reprezentantul pe care ni l-a dat domnul Rotaru va ține legătura cu șeful de serviciu de la mine de la Ordine Publică și ne anunță cu o zi înainte”, ne precizează șeful Jandarmeriei argeșene.

Întrebat dacă jandarmii vor putea da amenzi dacă situația o va impune, Lupescu este ferm: ”Categoric! Dacă se va constata. Noi nu urmărim dacă are omul bilet sau nu are bilet! Sunt și mai multe probleme, mai bagă mâna în buzunar… Asta vrem, să diminuăm aceste fapte”. (Foto 1: descriptiv) 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3