930 x122 grota rece

IJJ Argeș

JANDARMUL CARE A ALERGAT CA SĂ STRÂNGĂ BANI PENTRU SCAUNE RULANTE

Plutonier adjutant Valentin Gîrteajă (IJJ Argeș) a participat recent la proba de 10 km alergare a Maratonului București, ca să strângă bani pentru achiziționarea de scaune rulante necesare persoanelor cu dizabilități.
„A terminat cu bine proba de alergare și a reușit să strângă suma de bani pe care și-a propus să o doneze „, a anunțat astăzi IJJ Argeș.

Citiți și: Mobilizare uluitoare de forțe în Pitești: Intervin peste 100 de jandarmi

“Pe o vreme nu tocmai prietenoasă, am alergat cursa de 10 km în cadrul Maratonului București. Chiar dacă anul acesta cursa a fost una atipică în contextul actual și nu am simțit atmosfera și emoțiile de la start, eu am alergat cu drag pentru mișcare și pentru cauza Fundației Motivation. Mulțumesc tuturor prietenilor care m-au susținut cu donatii, împreuna am reușit să strângem fonduri pentru două scaune rulante potrivite. Împreună am pus în mișcare roțile schimbării!”, spune Valentin Gîrteajă.

 

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3