New Profesional Consult 930 x 122

analist

Job ușor, salariu de 1000 de euro pe lună. Cum poți câștiga acești bani

Job mult visat e aproape! Un angajat pe poziţia de analist în asigurarea calităţii are un salariu care variază, în medie, între 750 şi 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs, citat de Zf.

Citiți și: Un nou job pe piață la mare căutare

Ce se face la jobul de analist în asigurarea calității

Un analist în asigurarea calităţii este responsabil pentru efectuarea inspecţiilor pentru componentele şi materialele primite, în vederea asigurării respectării specificaţiilor, raportării neconformităţilor, precum şi pentru realizarea şi menţinerea planurilor de verificare.

Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare tehnice. Trebuie să aibă cunoştinţe despre metode statistice de bază, experienţă în domeniul calităţii şi lucrul cu metode şi instrumente de management al calităţii. În plus, companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti care au cunoştinţe de limba engleza. Acestea să fie la nivel avansat. Pentru această poziţie, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 750 – 1.000 euro pe lună. Cea mai mare densitate a ofertelor pentru astfel de poziţii o regăsim în Ploieşti, Sibiu, Satu Mare, Bucureşti şi Ilfov”, Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Citiți și: ATENȚIE! 20.000 de locuri noi de muncă
Job analist în asigurarea calității

Job analist în asigurarea calității

Există și beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de job. Este vorba despre ore suplimentare plătite dublu pe luna în curs, bonuri de masă, decontarea transportului şi prime de sărbători.

În prezent, 1.111 de posturi vacante pentru poziţia de analist în asigurarea calităţii sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai mult anunţuri sunt în Ploieşti, Sibiu, Satu Mare, Bucureşti, Ilfov.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90