Donaris 930 x 122

arest

ARESTAT! LOVITURĂ PENTRU POLIȚISTUL LOCAL ACUZAT DE PURTARE ABUZIVĂ

Arestat! Lovitură pentru polițistul local acuzat de purtare abuzivă. Tribunalul Argeș a luat în urmă cu puțin timp o hotărâre în cazul polițistului local Octavian Florescu (foto), acuzat de purtare abuzivă.

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

”În temeiul art. 425 ind.1 alin.7 pct.2 lit.a C.proc.pen. rap. la art. 204 C.proc.pen., admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti împotriva încheierii din data de 21.06.2019 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Piteşti în dosarul penal nr. 9778/280/2019, intimat inculpat fiind Florescu Octavian.

Desfiinţează încheierea atacată şi, rejudecând, în temeiul art. 226 alin. 1 C.proc.pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2 C.proc.pen. rap. la art. 223 alin.2 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului Florescu Octavian pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data efectivei încarcerări.

Citiți și: Situația de urgență la Tribunalul Argeș! Ce s-a întâmplat e incredibil!

În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu la data de 27.06.2019, la Tribunalul Argeş – Secţia Penală”, este decizia dată de Tribunalul Argeș în urmă cu doar câteva minute.

Octavian Florescu, agent al Serviciului Rutier al Poliției Locale Pitești, este acuzat că pe data de 12 iunie 2019 ”ar fi agresat fizic un bărbat, pe care, ulterior, l-ar fi lipsit de libertate fără a avea acest drept”, preciza Biroul de presă al Poliției Argeș în urmă cu aproximativ o săptămână. Amănunte, AICI.

Polițistul local, în vârstă de 25 de ani, a fost reținut de Poliție pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Piteşti dispunând în cazul lui măsura controlului judiciar (detalii, AICI). Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a contestat măsura, cerând arestarea lui preventivă, propunere admisă în urmă cu puțin timp de Tribunalul Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3