930×122 CAPRA 5

catalin radulescu

anunt_Catalin.Radulescu.002

CĂTĂLIN RĂDULESCU: „SUNT RĂZBUNĂRILE UNOR COLEGI! AM FOST AMENINȚAT!”

În urmă cu puțin timp deputatul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu a comentat public percheziția pe care procurorii anticorupție o desfășoară la sediul, situat în Pitești, al unei firme la care administrator este fratele său, Cornel Rădulescu.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

„Sunt răzbunările unor colegi, probabil! (…) Sunt atât de liniștit, încât nici nu puteți să vă imaginați! (…) Am fost amenințat! (…) Știu exact ce s-a pus la cale și știu exact de către cine s-a pus la cale. (…) Știam de vineri de treaba asta”, a declarat Cătălin Rădulescu într-o intervenție telefonică pentru Antena 3. Parlamentarul a refuzat, însă, să precizeze despre care „colegi” este vorba, cine l-ar fi amenințat de curând și cine ar fi pus totul la cale, după cum acuză el.

În schimb, Rădulescu a dat de înțeles că cele întâmplate azi ar avea legătură cu intenția sa de a candida pentru președinția Consiliului Județean Argeș, funcție pe care Constantin Nicolescu va trebui să o părăsească în urma deciziei de zilele trecute a Înaltei Curți de Casație și Justiție, în procesul cu Agenția Națională de Integritate. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Ioana spune:

    Nu trebuie sa ascultati la acest individ! Vrea sa se victimizeze, cand el este doar o hahalera! Minte si improasca doar cu noroi!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3