Donaris 930 x 122

24 de ore

ELENA UDREA, REȚINUTĂ DE DNA PENTRU 24 DE ORE

În acestă seară, după 10 ore de audieri, Elena Udrea a fost reținută de DNA pentru 24 de ore sub acuzațiile de trafic de influență și spălare de bani. Mandatul de reținere a fost emis cu începere de la ora 21:40. Prin urmare, fosta protejată a lui Traian Băsescu își va petrece noaptea în arestul Poliției Capitalei. Mâine Udrea, deputat și fost ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, va fi propusă pentru arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Secția de combatere a infracțiunilor conexe celor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 10 februarie 2015, a inculpatei UDREA ELENA GABRIELA pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni:

– trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea)
– trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România)
– trafic de influență (fapte în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro)
– spălare de bani.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

Inculpatei UDREA ELENA GABRIELA i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, urmând a fi prezentată la data de 11 februarie 2015 Înaltei Curți de Casație și Justiție cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.”, se arată într-un comunicat de presă dat publicității cu puțin timp în urmă de DNA.

UPDATE: „Vă așteptați la altceva? Poți pune cătușe Elenei Udrea, dar nu adevărului!”, le-a spus Udrea reporterilor la ieșirea din sediul central al DNA, având cătușe la mâini. În urmă cu puțin timp ea a ajuns în arestul Poliției Capitalei. La coborârea din mașină, surpriză!, nu mai avea cătușe. (Foto: libertatea.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90