Donaris 930 x 122

dan panțoiu

Exclusiv. Bombă! Pendiuc vrea achitarea, deși beneficiază de prescripție!

Fostul primar al municipiului Pitești, Tudor Pendiuc, vrea continuarea celebrului dosar Publitrans, dosar în care are o condamnare în primă instanță de 8 ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Asta deși, potrivit avocatului său, Dan Panțoiu, decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție privind prescripția specială se aplică și în dosarul lui Pendiuc.

ePitești a luat legătura atât cu fostul primar al municipiului Pitești, cât și cu avocatul Panțoiu, acesta din urmă oferind explicații detaliate:

Citiți și: Secretul primarului piteștean cu cea mai lungă „domnie”. Acum s-a aflat

„Domnul Pendiuc a optat pentru continuarea procesului, faptele sunt prescrise, dânsul vrea continuarea procesului pentru că îl interesează să fie achitat, că nu există faptă, nu există vinovăție, nu îl interesează prescripția. Deci nu îl interesează.

Se aplică prescripția în dosarul lui, se aplică și în alte dosare. Dar, când s-a întrebat de către completul de judecată în urmă cu două termene, în urmă cu două luni <<Dacă în urma deciziei Înaltei Curți, se va constata că faptele sunt prescrise, doriți să continuați procesul?>>

Răspunsul lui a fost clar și răspicat: <<Da!>> Adică: <<„Da, doresc, nu mă interesează prescripția, doresc să fiu achitat pentru că nu sunt vinovat”>>, declară, în exclusivitate pentru ePitești, avocatul Dan Panțoiu.

În schimb, Tudor Pendiuc s-a rezumat doar la a spune „Nu am nimic de comentat!”

Dosarul Publitrans se află la Curtea de Apel București.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90