New Profesional Consult 930 x 122

mario voinea

La doar un an, se luptă cu o boală rară! Mario are nevoie de ajutor

O familie originară din Pitești are nevoie de ajutor financiar pentru a-și duce copilul cel mic la tratament. În vârstă de doar un an și trei luni, Mario are nevoie constant de terapie pentru a trece peste o boală foarte rară.

Citiți și: Campanie internațională de strângere de fonduri pentru Mario, băiețelul grav bolnav

Recuperarea se face doar în străinătare, iar tatăl, Vlad Voinea, spune că posibilitățile lor nu acoperă costurile terapiei.

Redăm în continuare mesajul postat de tatăl lui Mario pe pagina sa de socializare:

Citiți și: Un băiețel de 1 an și patru luni are nevoie urgentă de ajutor

„Când credeam că viața noastră reintră pe făgașul normal, când ne întorsesem acasă și scăpasem de șocul problemelor din trecut, soarta ne mai dă o palmă. La fel de dură ca prima.

Mario, piticotul nostru de 1 an și 3 luni, după o febră înaltă, pierde toate achizițiile neurologice pe care le făcuse până la vârsta de 10 luni

Pe scurt, din punct de vedere neurologic, redevine un bebeluș. Din copilul vesel care se juca și mânca singur, în câteva zile se transformă total, așa încât ajunge să piardă controlul capului, trunchiului și al membrelor.

După aproape 2 luni, a sosit diagnosticul, o boală neurologică genetică extrem de rară care afecteaza mai puțin de o persoană la 10 milioane, parapareză spastică ereditară tip 56.

Medicii din țară ne-au spus că în România nu știu să mai existe vreun caz și că în afară de kinetoterapie nu putem face nimic.

Evident că nu ne-am dat bătuți și făcând toate căutările posibile aflăm că există speranță. Aceasta vine din nou de peste hotare unde cercetătorii din țările unde mai există copii afectați testează terapii genice și desfășoară studii clinice.

Ușor, ușor, Mario a început să recapete cu terapie controlul capului. Dar terapiile pe care trebuie să le facă sunt numeroase, zilnice și ne depășesc posibilitățile.

Dacă doriți să ne ajutați și de această dată să ne recuperăm piticul, o puteți face prin următoarele conturi:

Titular: Voinea Vlad Adrian

RO80INGB0000999911066686 LEI

RO55INGB0000999911076448 EUR

0748802353 REVOLUT

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Gabriel B. spune:

    Buna ziua
    Pentru transfer in Euro din stainatate trebuie si
    Bic

  • Gabriel B. spune:

    Buna ziua
    Pentru transfer in Euro din stainatate trebuie si
    Bic
    Pe langa iban trebuie trecut si Bic la transfer in Euro

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3