930 x122 grota rece

apel umanitar

Un jandarm aleargă pentru a salva viața unui copil de doar 1 an

Jandarmul gălățean Cristian Onofrei, desemnat jandarm de onoare al anului 2016, s-a alăturat campaniei de strângere de fonduri pentru Mario Voinea, care la doar un an și câteva luni se luptă cu o boală extrem de rară – parapareza spastica ereditară tip 56.

Citiți și: Fetița unei profesoare de la UPIT are nevoie de ajutor!

Mai multe amănunte despre acest caz puteți citi AICI. Reamintim că, familia micuțului este originară din Pitești.

Omul legii v-a organiza un cros pentru Mario în data de 27 Noiembrie, în Galați.

Citiți și: Colegiul „Zinca Golescu”, spectacol caritabil pentru un micuț grav bolnav!

„Astăzi dăm startul celei de-a 89-a campanii de strângere de fonduri. Această campanie o dedicăm unui minunat copilaș care la 10 luni de la naștere a fost diagnosticat cu o boală gravă și extrem de rară, parapareza spastică ereditara tipul 56 SINGURUL CAZ DIN ROMÂNIA.

Din păcate, medicii din România nu au avut prea multe soluții soluții pentru combaterea acestei boli. Speranța a venit din Italia, acolo unde Mario se află la tratament, însă costurile ședințelor de recuperare și a tratamentelor necesare depășesc cu mult posibilitățile părinților.

In prezent Mario trece prin momente dificile, având dureri și spasme intense, plângând aproape în mod continuu. Haideți să ajutăm împreună acest copilaș! Sunt convins că sunt mulți oameni minunați care se vor alătură acestei campanii de strângere de fonduri, iar împreună putem face un mare bine. Donațiile se vor putea face direct în conturile tatălui lui Mario, conturi afișate în imaginea de mai jos.

Ca de fiecare data, pentru o mai bună transparența a donațiilor, vă rog ca după efectuarea donației, să-mi trimiteți în privat o imagine a tranzacției, pe Facebook-Onofrei Cristi, sau pe Whatsapp la 0742144889. Mulțumim din suflet tuturor!”, a scris Cristian Onofrei, pe pagina sa de Facebook. 

Dacă și dumneavoastră doriți să donați pentru Mario, o puteți face prin următoarele conturi:

Conturile tatălui, Voinea Vlad Adrian

RO80INGB0000999911066686 LEI

RO55INGB0000999911076448 EUR

0748802353 REVOLUT

Donații directe prin Facebook https://www.facebook.com/donate/1111705169733675/?fundraiser_source=external_url

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90