930×122 CAPRA 5

apel umanitar

Fiecare poate fi Moș Crăciun pentru a o salva pe Raluca

Până la sfârșitul lunii iunie 2021 Raluca Drăghici, o fată de 22 ani, frumoasă, deșteaptă, plină de viață, cuminte, entuziastă și mereu cu zâmbetul pe buze, se bucura alături de părinții, de fratele, de logodnicul și de prietenii ei de o viață normală, lipsită de griji, cu bucuria în suflet a absolvirii cu brio a facultății de Litere și cu mari planuri de viitor.

Citiți și: Fetița unei profesoare de la UPIT are nevoie de ajutor!

 

Citiți și: Un jandarm aleargă pentru a salva viața unui copil de doar 1 an

Vorbea atât de fericită de realizările ei, de examenul de licență, de cursurile de pian, de povestea ei de dragoste cu Alex și de dorințele pe care spera atât de mult să și le poată împlini.

Tocmai când era mai fericită ca niciodată și când simțea că viața abia începea pentru ea, aripile i-au fost frânte când a descoperit un nodul pulmonar urmat de aflarea unui diagnostic cumplit : Cancer Limfatic – Limfom Hodking! Această boala înfiorătoare a pus pauză viselor și dorințelor ei.

Tratamentul la clinica Anadolu din Turcia era singura speranță a Ralucăi pentru un viitor la care orice tânăr de 22 de ani are dreptul să viseze. Așa că a mers în Turcia, cu ajutorul donațiilor strânse, ca să înceapă chimioterapia.

La începutul lunii septembrie a urmat o  intervenție chirurgicala cu anestezie generala pentru biopsia unor noduli apăruți sub claviculă. Diagnosticul era Adenocarcinom pulmonar cu mici metastaze în jurul gâtului, așa că a început rapid tratamentul cu chimioterapie. A făcut 4 ședințe din 21 în 21 de zile, câte trei zile consecutiv.

DUPĂ TRATAMENT, VEȘTILE ERAU ÎMBUCURĂTOARE

La sfârșitul lunii noiembrie, după prima procedură din a 4 a ședință de chimioterapie, veștile despre Raluca păreau bune, pentru că analizele i-au ieșit bine! Ne arăta, prin pozele postate pe facebook (Împreună pentru Raluca) , cât este de puternică, plină de ambiție, determinare, optimism, de credință neclintită și cum înfruntă această încercare din viața ei cu brio.

AU APĂRUT NOI COMPLICAȚII 

Dar, din păcate, câteva zile mai târziu, lucrurile s-au complicat, iar Raluca trece acum printr-un nou impas. Evoluția ei în urma chimioterapiei nu a fost așa cum a sperat. Au apărut multe complicații, cea mai grava dintre ele fiind metastaza cerebrală! În urma RMN-ului cerebral, medicii au depistat o tumoare cerebrală de 3 cm.

Singura șansă a Ralucăi este, pentru început, urmarea unei cure de 15 ședințe de radioterapie, iar la jumătatea lunii ianuarie va avea loc intervenția chirurgicală cerebrală pentru extirparea tumorii. Din cauza complicațiilor apărute, costurile tratamentului au depășit mult limita așteptărilor familiei: pentru radioterapie este necesară suma de 7100 de euro, iar pentru intervenția chirurgicala 16000 de euro.

Săptămâna viitoare, Raluca trebuie operată urgent pentru a se înlătura tumoarea cerebrală!

Cu toții așteptăm Sărbătorile și pe Moș Crăciun. Mai știm că de Crăciun se împlinesc vise! Așa că FIECARE dintre noi ar putea fi Moș Crăciun pentru Raluca. Haideți să ne mobilizăm și să reușim să strângem suma de 16000 de euro necesară intervenției!

Împreună vom reuși să îi dăm Ralucăi o șansă la viață! Soarta ei este acum în mâinile noastre și în puterea lui Dumnezeu!

ORICE DONAȚIE, ORICÂT DE MICĂ, ESTE BINEVENITĂ!

Puteți dona în contul:

RO75BTRL00301201C42063XX

BANCA TRANSILVANIA

BENEFICIAR DRAGHICI NAE(Tatăl)

CU RUGAMINTEA DE A SPECIFICA LA DETALII PLATA”DONATIE”

SAU PRIN REVOLUT 0786804494

Atât familia ei cât și toți cei care o iubesc vă mulțumesc anticipat pentru susținere!

În sprijinul Ralucăi a fost deschis și un grup de Facebook, „Împreună pentru Raluca”, unde vă puteți alătura.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3