EcoMoto 930×122

apel umanitar

Un fost fotbalist de la FC Argeș are cancer, dar luptă zâmbind

Florin Hidișan, în vârstă de 39 de ani, fost fotbalist la Aripi Pitești, FC Argeș, UTA, U Cluj, FC Brașov sau Pandurii, duce o luptă cu o formă gravă de cancer.

Citiți și: Fetița unei profesoare de la UPIT are nevoie de ajutor!

Ambiția și optimismul cu care duce această bătălie sunt de-a dreptul debordante, însă tratamentul este unul destul de costisitor.

Florin Hidișan sau ”Hidi” a fost un fotbalist desăvârșit pentru fotbalul românesc, în ultimele două decenii.

Citiți și: Un jandarm aleargă pentru a salva viața unui copil de doar 1 an

Are în palmares 107 meciuri jucate în Liga 1 și 7 goluri marcate și 110 meciuri în Liga 2 și 8 goluri marcate. Acesta s-a retras acum 3 ani, la echipa din orașul său natal, Ocna Mureș, iar în urmă cu puțin timp, diagnosticul tragic l-a lovit ca un trăsnet.

„Am făcut tratament, totul era OK. Dar după o vreme, simptomele s-au înrăutățit, am început să pierd în greutate și a apărut îngrijorarea. Anul ăsta, după Paști, m-am dus iar la control. Și atunci a venit vestea (…)

Doamna doctor plângea, n-avea putere să-mi spună diagnosticul. Până la urmă, s-a adunat și mi-a zis că am o tumoră malignă în stomac și situația e destul de gravă. Apoi, 10 medici se uitau toți la mine și mă priveau trist. Știau gravitatea diagnosticului. Am încercat să-i liniștesc și le-am zis: «Eu voi fi bine! Mă voi face bine!”, povestește Florin, într-un interviu acordat GSP.

Un set recent de analize a fost trimis la clinici din Viena și Milano, de unde se așteaptă un semn, o hartă a viitorilor pași pentru salvarea fostului fotbalist. Planul medicilor e să-i programeze o operație în străinătate, pentru extirparea tumorii.

Cei care doresc să-l ajute pot dona direct în contul deschis pe numele său la Banca Transilvania:

Florin Hidișan – IBAN: RO 56 BTRL RON CRT0C E268 4801.

Sursă foto: GSP

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3