930 x122 grota rece

apel umanitar

ÎMPREUNĂ PENTRU IZABELA. O FETIŢĂ ARE URGENT NEVOIE DE AJUTOR

Împreună pentru Izabela. O fetiţă are urgent nevoie de ajutor. La numai 5 ani și 10 luni, o fetiţă din Piteşti are nevoie de ajutor, fiind diagnosticată cu tumoră cerebrală.

Citiți și: Pitești. Uluitor, ce se predă la o școală cu peste 1600 de elevi

Izabela Andreea Neacşu a trecut deja printr-o operaţie de urgenţă pe 18 aprilie 2018, la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” din București, dar doctorii au putut extrage doar o parte a tumorii.

În România şansele sale de supraviețuire sunt mici, astfel încât părinţii Izabelei au găsit speranţă la o clinică din Hannover (Germania). Doar costurile intervenţiei chirurgicale ar ajunge la 35.000 până la 50.000 de euro, sumă pe care părinţii fetiței nu o au.

Citiți și: Fetița unei profesoare de la UPIT are nevoie de ajutor!

Este motivul pentru care apelează la ajutorul oamenilor. Toți cei care doriţi să o ajutaţi pe Izabela o puteţi face donând în următorul cont bancar în lei: RO56INGB0000999908014237. Contul este deschis pe numele tatălui fetiţei, Antoniu Iulian Neacşu, la ING Bank București Centrală. 

Pe Facebook a fost creat și un grup „Împreună pentru Izabela”: AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3