930 x122 grota rece

apel umanitar

Fetița unei profesoare de la UPIT are nevoie de ajutor!

Acum o săptămână, părinții Erikăi Andreea Duminică au aflat că fetița lor suferă de o boală cumplită.

Citiți și: Pitești. Concert caritabil pentru Erika Duminică

La doar 8 ani, Erika a fost diagnosticată la București și la o clinică din Turcia cu un tip agresiv și neoperabil de tumoare canceroasă, localizată în tulpina creierului.

Diagnosticul dur al medicilor i-a dărâmat pe părinți. Mama fetiței este lect. univ. dr. la Facultatea de Științe Economice și Drept din cadrul Universității din Pitești.

Citiți și: Strigăt de ajutor al unui tânăr de 19 ani, orfan, bolnav de leucemie

Primul care a făcut apel la comunitate pentru a-i ajuta pe tinerii părinți a fost Dumitru Chirleșan, rectorul instituției de învățământ. Subiectul pe larg, AICI – La doar 8 ani, fetița unei profesoare de la UPIT are o formă gravă de cancer!

Ulterior, Filarmonica Pitești a anunțat că organizează joi, 9 martie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, un concert simfonic umanitar pentru salvarea vieții Erikăi. Subiectul pe larg, AICI – Filarmonica Pitești, concert caritabil pentru fiica unei profesoare UPIT care luptă cu cancerul

În prezent, Erika a început tratamentul prescris la clinica din Turcia, tratament care va fi de durată și care implică costuri importante. Având în vedere acest aspect, ePitești.ro face un călduros apel pentru sprijinirea părinților și pentru acordarea unei șanse la o viața normală a acestui copil.

Pentru cei care doresc să contribuie la susținerea financiară a tratamentului, pot folosi următoarele conturi:

RO38BRDE030SV20460280300 – Titular Duminică Florina Ramona

RO73BTRLRONCRT0421561701 – Asociația Speranță și Sprijin pentru Oameni, reprezentată prin Stanciu Ionuț, cu specificația <<cazul medical Duminică Erika Andreea>>

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3