930×122 CAPRA 5

apel umanitar

Strigătul disperat al unui părinte: ”Mi-e greu să vorbesc, să respir, să trăiesc!”

Familia Voinea, originară din Pitești, trece din nou prin clipe de coșmar. Până acum, fiecare zi din viața lor era o luptă continuă pentru Mario, mezinul familiei, de doar un an și câteva luni, care se luptă cu o boală genetică rară. Mai multe amănunte despre acest caz puteți citi AICI.

Citiți și: Fetița unei profesoare de la UPIT are nevoie de ajutor!

ePitești.ro a scris în repetate rânduri despre cazul băiețelului care luptă pentru viața sa. De-a lungul timpului mai mulți oameni cu suflet mare, chiar și persoane publice, s-au implicat în strângeri de fonduri necesare pentru tratamentul băiețelului.

Acum, o altă veste cumplită zdruncină echilibrul celor doi părinți. Medeea, cel mai nou membru al familiei, în vârstă de doar 3 luni, suferă de aceeași boală cumplită ca și frățiorul său.

Citiți și: Un băiețel de 1 an și patru luni are nevoie urgentă de ajutor

După primirea acestei vești groaznice, părinții sunt sufocați de durere și apelează din nou la oameni, la oamenii cu suflet mare care nu i-au lăsat niciodată să lupte singuri.

Mesajul lui Vlad Voinea, tatăl celor doi copii:

„Mi-e greu să vorbesc, să respir, să trăiesc! Nu mă pot uita în ochii soției mele, suntem marcați, îngenunchiați de viață! Am primit rezultatele testului genetic al fetiței noastre, Medeea. Are același diagnostic, cu care luptam deja cu Mario de mai bine de jumătate de an….ce ne facem? Cum rezistam la așa durere? Primul instinct este să împărtășesc cu voi, oamenii, să îmi exprim durerea, poate o să existe o minune, undeva și pentru familia noastră!

De peste 3 ani pe drumuri și prin spitale, 3 ani sufocanți!  Ne luptăm cu leucemia și cu o boală genetică rară. Mario al nostru era a 10 persoană din lume cu această cruntă boală și acum, acum Medeea este a 11 persoană și cea mai mică ca vârstă, doar 3 luni.

Strig la voi, la Dumnezeu…strigă tot înăuntrul meu.

Dumnezeu să ne țină în toate mințile!

Conturile tatălui Voinea Vlad Adrian

RO80INGB0000999911066686 𝐋𝐄𝐈

RO55INGB0000999911076448 𝐄𝐔𝐑

𝟎𝟕𝟒𝟖𝟖𝟎𝟐𝟑𝟓𝟑 𝐑𝐄𝐕𝐎𝐋𝐔𝐓

Formular 230: https://formular230.ro/asociatia-victoria-noastra-e-a-ta

Email : victorianoastraeata@gmail.com”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90