Donaris 930 x 122

apel umanitar

Împreună pentru Alexandru

Împreună pentru Alexandru

Citiți și: Fetița unei profesoare de la UPIT are nevoie de ajutor!

Alexandru Petre este un tânăr în vârstă de 30 de ani pentru care viața s-a schimbat în urmă cu 6 luni. Doctorii i-au depistat un chist pe rinichiul drept.

În urma mai multor investigații, medicii i-au recomandat ca tratament o intervenție chirurgicală robotică. Operația urmează să fie efectuată la sfârșitul lunii mai. Costul acestei intervenții este de 20.000 de euro, sumă foarte mare, pe care familia nu o deține.

Citiți și: Un jandarm aleargă pentru a salva viața unui copil de doar 1 an

Din acest motiv, familia lui Alexandru cere ajutorul oamenilor cu suflet mare.

Soțul meu Alexandru, în vârstă de 30 de ani, are nevoie de sprijin. Am depistat în urma cu 6 luni că are un chist pe rinichiul drept. După mai multe investigații recomandarea domnului doctor este de a face o intervenție chirurgicală robotică (DaVinci ), operația va fi efectuată la sfârșitul lunii mai. Costul operației este de 20.000 euro, o suma pe care noi nu o putem avea fără ajutorul vostru, de aceea apelez la voi, pentru cei care doresc sa ne ajute.
Orice sumă este binevenită !”

Cei care pot și doresc să-l ajute pe Alexandru o pot face donând în conturile bancare de mai jos:

CONT LEI

RO54BTRLRONCRT00W6052602 – PETRE GEANINA (SOTIE) -BANCA TRANSILVANIA

RO62BRDE030SV77638390300 -PETRE FLORIN ALEXANDRU – BANCA BRD

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90