cotet 930

apel umanitar

O mamă bolnavă de cancer cere ajutorul! Aceasta își crește singură fetița

Laura Fuiorescu, în vârstă de 43 de ani se confruntă cu o boală cruntă, CANCERUL. Aceasta își crește singură fetița în vârstă de 8 ani. Laura cere ajutorul oamenilor cu suflet mare. Mămica are nevoie de o sumă importanta de bani pentru un tratament care să îi prelungească viața ca să-și poată îngriji singurul copil. Tratamentul nu este decontat de statul român.

Citiți și: Fetița unei profesoare de la UPIT are nevoie de ajutor!

„Bună ziua, dragii mei!

Mă numesc Laura Fuiorescu, la 43 de ani, bunul Dumnezeu mi-a dat o minune, o fetiţă excepţională, Cristina. Nu suntem decât noi două.

Citiți și: Un jandarm aleargă pentru a salva viața unui copil de doar 1 an

În luna februarie 2014, Cristina avea un an şi două luni, lumea noastră s-a năruit. Am descoperit un neoplasm de col uterin, pe care l-am operat, urmat de 35 de şedinţe de radioterapie şi 2 şedinţe brahiterapie externă. Au urmat 6 ani de controale riguroase, CT-uri şi RMN-uri, pot spune, că am fost excesivă cu investigaţiile, ştiind că această boală este nemiloasă. Invitabilul s-a întâmplat pe 25iunie 2020, când, în urma unui RMN de rutină, s-au descoperit multiple tumori în ambii lobi ai ficatului. Am făcut biopsie la Spitalul Fundeni.

În urma biopsiei: metastază hepatică. Am început tratament citostatic la Spitalul Colţea Bucureşti, alături de doamna dr. Pîrvu Edvina Elena, un medic excepţional. Dumneaei îi datorez că astăzi exist! Pe 5 ianuarie 2021, la RMN-ul de control, tumorile erau identice cu cele din iunie. Au urmat alte şedinţe de citostatice până în luna martie 2021, când, la următorul RMN totul a luat-o razna: metastaze crescute pe ficat, metastaze osoase şi lymfatice.

Se indică efectuarea PD-L1. Rezultat: reacţie membranară de intensitate predominant înaltă în 90% din celulele tumorale. Dar, Dumnezeu, în marea lui bunătate îmi dă o unică şansă. Existenţa unui beneficiu terapeutic la imunoterapia ţintită pentru Clona SP263.

Pot să îmi cresc copilul, nu rămâne orfan!

Dar, vai, nu, sunt condamnată la moarte!

Regimul de tratament este Pembrolizumab Monoterapie, 200 mg la 3 săptămâni. Medicamentul este nedecontat în România pentru această indicaţie.

Am nevoie de 10 şedinţe cu medicamentul Keytruda, şedinţa costă 5.000 euro. Calculez disperată: pentru 10 şedinţe 50.000 euro.

Enorm, pentru noi. Nu ne putem permite.

Dumnezeu a pus o sămânţă de dumnezeire în fiecare dintre noi, atunci când ne-a creat!

Vă rog, cu disperarea unui mame singure, care vrea să îşi crească copilul, să nu ajungă orfan, ajutaţi-mă să cumpăr viaţa! Faceţi o minune ca două inimi să bată una alături de cealaltă. Ajutaţi un copil să aibă mamă! Nimeni pe lumea acesta nu o va iubi, proteja şi mângâia aşa cum o face mămica ei! Cu toată speranţa şi credinţa într-o minune, vă mulţumesc!”, este mesajul transmis de mămică.

Puteți să o ajutați pe Laura Fuiorescu donând în conturile bancare deschise pe numele său:

CONT ÎN LEI – RO02 BRDE 030S V184 1139 0300

CONT ÎN EURO – RO95 BRDE 030S V184 1147 0300 – EURO.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

gentea si minzina 570