New Profesional Consult 930 x 122

apel umanitar

Un băiețel de 1 an și patru luni are nevoie urgentă de ajutor

Mario are nevoie mai mult decât oricând de ajutorul oamenilor cu suflet mare.

Citiți și: Fetița unei profesoare de la UPIT are nevoie de ajutor!

Recent, micuțul în vârstă de un an și patru luni, a fost rediagnosticat cu parapareza spastica ereditară tip 56.

Mario este astfel cel mai mic pacient care se luptă cu această boală. Mai multe amănunte despre acest caz puteți citi AICI.

Citiți și: Colegiul „Zinca Golescu”, spectacol caritabil pentru un micuț grav bolnav!

Părinții fac eforturi uriașe pentru ca cel mic să reușească să aibă în viitor o viață normală, însă costurile sunt enorme. De aceea, orice donație este binevenită.

Recent, și vedeta Oana Roman s-a alăturat campaniei Uniți pentru Mario Alexandru.

„Oameni dragi, după alte analize genetice aprofundate s-a reconfirmat cruntul diagnostic pentru micuțul Mario…parapareza spastica ereditară tip 56!

Este un diagnostic GREU DE IMAGINAT, la ora actuală fiind ce mai mic caz din lume și cel mai devreme diagnosticat! Da! Ați citit bine! DIN LUME, cel mai mic pacient cu această boală…DIN ROMÂNIA, singurul caz…dacă căutați de test pe Google această boală, cu tristețe descoperiți că există extrem de puține studii și informații.

Zi de zi și noapte de noapte plânge și nu poate să spună ce simte

Familia luptă să găsească soluții pentru Mario, să aibă șansa la independență și NU LA DEPENDENȚA DE UN SCAUN CU ROTILE! Niciun suflet nu merită chinurile prin care trece Mario…dureri, spasme și încleștări ale corpului…zi de zi și noapte de noapte plânge și nu poate să spună ce simte…are doar 1,4 luni …

Pe tine, om bun, te rog în numele familiei să îl susții pe Mario cu puținul tău ca să poată avea un mâine mai bun. Merge zilnic la terapii și face constant studii ce sunt necesare pentru descoperirea unui tratament care să îl ajute să scape de această cruntă boală.

Totul costă foarte mult și deja părinții sunt epuizații pe toate planurile… Mulțumesc că citești aceste rânduri, că ești măcar cu gândul lângă Mario!

Te rog să spui povestea mai departe, cu siguranță o să o audă OAMENI binevoitori.”, transmit apropiații familiei Voinea.

Cei care vor să doneze o pot face prin următoarele conturi:

Conturile tatălui – Voinea Vlad Adrian

RO80INGB0000999911066686 LEI

RO55INGB0000999911076448 EUR

0748802353 REVOLUT

Donații directe prin Facebook https://www.facebook.com/donate/1111705169733675/?fundraiser_source=external_url

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3