NOR CURIER 930X122

apel umanitar

Dați-i o șansă Evei să se facă bine. Micuța suferă de leucemie

Dați-i o șansă Evei să se facă bine. Micuța suferă de leucemie

Citiți și: Fetița unei profesoare de la UPIT are nevoie de ajutor!

Deși vârsta fragedă trebuia să-i ofere doar clipe de fericire alături de familie, micuța Eva Maria ține piept, la doar 9 ani, unei boli nemiloase – leucemie acută limfoblastică tip B.

Imediat după aflarea diagnosticului, mama Evei a trimis analizele micuței la o clinică în Italia, care tratează copiii afectați de această boală cruntă.

Citiți și: Un jandarm aleargă pentru a salva viața unui copil de doar 1 an

Medicii le-au transmis părinților că trebuie să înceapă de urgență tratamentul pentru ca micuța să se recupereze.

Vestea cumplită a luat pe nepregătite pe toată lumea, dar mulțumită oamenilor cu suflet mare, părinții micuței au reușit să ajungă deja la clinica din Italia, care se ocupă de intervenția și recuperarea micuței.

Costurile totale pentru astfel de terapii sunt foarte ridicate și de durată, de aceea familia nu știe la acest moment să estimeze suma de care este nevoie pentru tratament, însă fiecare donație contează.

Persoanele care doresc să o ajute pe Eva să revină la o viață normală o pot face donând în următorul cont bancar:

CARMEN CORNEA – RO31BRDE030SV19463260300 – cu specificația „DONATIE”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90