NOR CURIER 930X122

apel umanitar

Micuțul Mario continuă lupta cu boala. „Are dureri groaznice și plânge foarte tare”

Campania umanitară ”Uniți pentru Mario Alexandru” merge mai departe prin oameni.

Citiți și: Fetița unei profesoare de la UPIT are nevoie de ajutor!

Familia Voinea luptă în continuare ca micuțul lor să zâmbească din nou.

Citiți și: Colegiul „Zinca Golescu”, spectacol caritabil pentru un micuț grav bolnav!

Mario a fost supus recent mai multor investigații, însă din păcate starea lui de sănătate nu s-a schimbat, transmit părinții. Micuțul are în continuare dureri și plânge foarte tare.

Reamintim că, la vârsta de 10 luni, Mario a fost diagnosticat cu o boală extrem de rară – parapareza spastica ereditară tip 56.

Mai multe amănunte despre acest caz puteți citi AICI. De atunci, copilul nu se mai poate mișca și are spasme extrem de dureroase.

Oameni cu suflet au donat și s-au alăturat campaniei menită să-i ofere micuțului Mario o viață normală alături de familia sa: de părinții și frățiorul lui mai mare. Recent, și vedeta Oana Roman s-a alăturat campaniei.

Din păcate, în ultimele zile campania a fost încetinită din cauza unor probleme generate de Facebook. Contul lui Vlad Voinea, tatăl lui Mario, a fost șters.

Revin la voi cu un update despre Mario și stătea sa de sănătate. Din păcate nu s-au schimbat foarte multe, prezintă dureri și plânge foarte tare.

S-au efectuat următoarele investigații:

– s-au recoltate analize pentru grefa de piele pentru studiu – s-a refăcut RMN-ul, unde din nefericire s-au găsit demineralizari cerebrale in lichidul alb;

– atât mie, Mădălinei și lui David ni s-au preluat probe de sânge pentru repetarea testului genetic.

Așteptăm cu emoție si nerăbdare rezultatele investigațiilor, însă parcă timpul stă în loc și de data aceasta nu este prietenul nostru.

De îndată ce vom primi noi vești, precum și rezultatele va vom tine la curent. Pana atunci noi, vă rugăm să ne fiți alături!

Orice donație, un share, un nou membru adăugat în grup, o rugăciune și un gând bun, toate ajută! Drumul este lung și contează enorm ajutorul vostru.”, transmite Vlad Voinea.

Părintele îi roagă pe toți cei la care ajunge mesajul său să-l distribuie mai departe.

Conturi pentru donare:

Titular cont : Vlad-Adrian Voinea

RO80INGB0000999911066686 LEI

RO55INGB0000999911076448 EUR

0748802353 REVOLUT

PayPal https://www.paypal.me/vlad9206

Date de contact: Facebook Vlad Voinea

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90