EcoMoto 930×122

apel umanitar

Un fotbalist crescut la Pitești ne cere ajutorul!

Drama fostului fotbalist de la FC Argeș, Florin Hidișan (39 de ani) continuă. Acesta ține, din păcate, din ce în ce mai greu piept bolii necruțătoare cu care a fost diagnosticat, cancerul.

Citiți și: Fetița unei profesoare de la UPIT are nevoie de ajutor!

Starea sa de sănătate s-a înrăutățit în ultima perioadă. Acesta nu mai poate mânca și are nevoie de o proteză pentru stomac, potrivit gsp.ro.

Proteza este primul pas important de care Florin are nevoie pentru a nu pierde lupta cu boala, luptă pe care a dus-o întotdeauna cu capul sus, și de cele mai multe ori cu zâmbetul pe buze.

Citiți și: Un jandarm aleargă pentru a salva viața unui copil de doar 1 an

Ulterior, fostul fotbalist va pleca în Austria pentru a urma un tratament, vital în vindecarea sa. Cu toate acestea, Austria înseamnă cheltuieli enorme, cheltuieli pe care Florin nu și le poate permite.

Potrivit aceleiași surse, o zi de tratament în Austria sare de 3.000 de euro.

Florin Hidișan le mulțumește oamenilor care au fost alături de el și l-au ajutat. Îi consideră îngeri pentru că știe că doar cu ajutor celor cu suflet mare poate merge mai departe și poate reveni la o viață normală.

Fostul fotbalist și-a început cariera la vârsta de 12 – 13 ani, la Aripi Pitești, unde l-a avut antrenor pe Laurențiu Iordache, zis Țânțaru’. Ulterior a jucat și pentru FC Argeș, Industria Sârmei Câmpia Turzii, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii și U Cluj.

Cei care vor în continuare să-l ajute pe Florin în lupta cu boala o pot face donând în conturile bancare de mai jos.

CONT LEI: RO56BTRLRONCRT0CE2684801

CONT EURO: RO03BTRLEURCRT0CE2684801

Sursă foto principal: argesfc.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3