New Profesional Consult 930 x 122

apel umanitar

ANDREI SUFERĂ DE O BOALĂ CARE NU-I DĂ VOIE SĂ MEARGĂ. HAIDEŢI SĂ ÎL AJUTĂM

Andrei Iordache, în vârstă de patru ani şi opt luni, din comuna Beleţi-Negreşti, Argeş, are nevoie de ajutorul nostru. În urma unei afecţiuni descoperite de la vârsta de un an, capacitatea sa de deplasare a fost grav afectată şi practic nu poate să meargă decât ţinut de mânuţă.

Citiți și: Fetița unei profesoare de la UPIT are nevoie de ajutor!

Mama băieţelului a lansat un apel umanitar, după ce a aflat că Andrei ar putea merge fără sprijin. Pentru asta, trebuie să fie supus unui intervenţii complexe care se face în Statele Unite. Ne-a explicat pe larg ce presupune şi de ce e nevoie.

Citiți și: Un jandarm aleargă pentru a salva viața unui copil de doar 1 an

„Bună ziua, oameni dragi! Mă numesc Mădălina Iordache, sunt din Beleţi-Negreşti, județul Argeș şi sunt mama unui băiețel pe nume Andrei, în varstă de 4 ani şi 8 luni care are mare nevoie de ajutorul dumneavoastră. Andrei s-a născut prematur, dintr-o sarcină gemelară. Din cauza problemelor de respiraţie pe care le-a avut, creierul i-a fost afectat, iar la vârsta de 1 an a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală, dipareză spastică, o boală care nu îi dă voie să meargă. De atunci facem recuperare intens, ne internăm periodic la București, iar cand nu suntem internați facem kinetoterapie la privat aproape zilnic pentru ca Andrei sa isi mentina mobilitatea pe care a obtinut-o în toti acesti ani de recuperări si pt a tine in frau spasticitatea. El este un băiețel frumos si foarte inteligent, merge la gradiniţă cu fratiorul lui care este sănătos. Andrei vorbeste şi gândeşte normal pentru vârsta lui. El se deplasează singur doar de-a busilea, se ridică in picioare si merge doar tinut de manute”, ne-a povestit mămica.

Ulterior, a precizat de unde vine speranţa pentru Andrei.

„Acum o luna am aplicat pt operatia de Rizotomie Dorsala Selectiva (SDR) care se face in SUA, iar raspunsul dr. neurochirurg Park a fost unul favorabil. Andrei a fost acceptat la operatia de SDR, dar si la cea ortopedica PERCS asa cum doctorul ne-a anunțat în urmă consultului la distanță. Operatiile sunt programate pt luna septembrie 2021, iar plata trebuie facuta cu cel putin 45 de zile inaintea datei operatiei. Costurile ajung la 60.000 de dolari. Pe lângă banii de operatii mai avem nevoie de inca 20.000 de dolari pentru bilete de avion, vize, cazare si traiul zilnic pt 30 de zile in care vom sta in America, timp în care Andrei va face recuperare. Suntem o familie modestă,normală, eu sunt in concediu de creștere copil de la 3-7 ani iar soțul lucrează ca agent vânzări.
Costul operațiilor ne depășește veniturile si este peste puterea noastră să putem strânge atatia bani fara sprijin. Va rugam ajutati-ne sa ne punem copilul pe picioare, sa poate merge singur,sa se poata bucura de copilărie cu fratiorul lui. Este sansa vietii lui de care trebuie sa beneficieze pentru a duce o viață normală și pentru a fi independent.”

„Vă rugam din suflet ajutaţi-ne băiețelul să meargă!

Cont Lei RO30INGB0000999905965580
TITULAR Iordache Alin Daniel, tatăl.

Cont Euro RO43BRDE030SV13695400300
TITULAR Iordache Madalina Marilena

Pay Pal: iordachemadalina89@yahoo.com

Revolut: nume Madalina Marilena Iordache/0768017154

IBAN LT84 3250 0463 6632 2828
BIC : REVOLUT21

Multă sănătate şi vouă vă doresc!”, este apelul umanitar al Mădălinei, pentru Andrei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90