NOR CURIER 930X122

apel umanitar

George Gabriel: „Salut, om bun! Te rog acordă-mi o clipă din timpul tău preţios”

George Gabriel Olteanu este un bărbat de 41 de ani, a cărui viaţă a devenit una cu suferinţa încâ de când avea doar 11 ani. A fost diagnosticat cu o afecţiune care îl împiedică să se deplaseze pe propriile picioare: Sindrom Muscular Amiotrofic. Mai mult, din 2004 suferă de Bronşită Super Supurativă, din cauza căreia ar putea muri asfixiat.

Citiți și: Fetița unei profesoare de la UPIT are nevoie de ajutor!

O intervenţie medicală modernă care i-ar putea ameliora situaţia costă sute de mii de euro (aprox. 380.000 euro), spune acesta.

Şi ca şi cum bolile nu ar fi de ajuns, George Gabriel are acum şi probleme cu spaţiul locativ. În casa părintească spune că are şi alte probleme din cauza tatălui alcoolic, iar Primăria Braşov a putut doar să-i ofere un „beci”, ca sprijin social.

Citiți și: Un jandarm aleargă pentru a salva viața unui copil de doar 1 an

„I-a fost dat un beci profund insalubru pe str. Transilvaniei nr. 26. Facând  contestatie, nu a mai primit altă locuinţă pentru că nu a aceptat acest imobil impropriu pentru o persoană în scaunul rulant şi cu probleme grave la plămâni. Rugăm din suflet pe cei ce pot ajuta să o facă cu tot sufletul”, spun apropiaţii lui George.

 

 

George Gabriel: „Nu sunt un pomanagiu, care cere pomana”

„Sunt un om care la rindul lui ajuta, atit tacit cit si impreuna cu citiva jurnalisti inimosi din Brasov. Ajutam oamenii care au nevoie de ajutorul nostru. Atit prin campanii umanitare, cit si prin evenimente caritabile organizate de ei sau de mine unde particip ca si speaker motivational. Trec de ceva vreme si eu printr-o perioada grea din viata mea si am nevoie de un minim ajutor. Am multe probleme medicale cit si locativa. Te rog din adincul sufletului, ajutati-ma cu o stire despre cazul meu, pentru a ma putea ajuta cu promovarea campaniei de stringere fondurii pe facebook, pt salvarea mea de la moarte cit si din casa tatalui meu violent, alcoolic, cu probleme psihice”

„Ajut chiar si asa dintre patru pereti, sunt punte de legatura intre cei napastuitii, saracii, neajutoratii si oameni cu suflet.”

 

 

Acesta este link-ul cazului meu, a stringere mele de fonduri pe facebook

Donaţii se pot face şi prin transfer bancar, DETALII mai jos

Sucursala Judeteanã Brasov a BANCII COMERCIALE ROMANE
Cod IBAN: RO13CECEB00008RON1513964 (lei)
Cod IBAN: RO24CECEB000D6USD1513965 (usd)
Titular Olteanu George Gabriel
Sucursala Judeteană Brasov a CEC BANK ROMANIA
Cod IBAN: RO13CECEB00008RON1513964 (lei)
Cod IBAN: RO24CECEB000D6USD1513965 (usd)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90