Donaris 930 x 122

avarie apa

Lasconi: „Din cauza cutremurului s-a dislocat ceva și de asta a apărut”

Elena Lasconi: „Din cauza cutremurului s-a dislocat ceva și de asta a apărut avaria”

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Așa cum v-am informat, astăzi s-a produs o avarie majoră care a lăsat municipiul Câmpulung și comune învecinate fără apă.

Detalii, AICI –  Avarie majora! Orașul riscă să rămână câteva zile fără apă!

Citiți și: Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!

Într-o declarație acordată la scurt timp după producerea evenimentului, primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, a oferit o serie de explicații cu privire la eveniment și, de asemenea, a făcut apel la populație să își facă provizii de apă, deoarece remedierea situației poate dura câteva zile.

Una dintre cele mai hilare afirmații a fost aceea că avaria s-ar fi produs din cauza cutremurului de 5,3 grade pe scara Richter care s-a produs ieri în zona Vrancea, dar care a fost resimțit și în Argeș.

Iată ce a declarat primărița din Câmpulung:

„Eu nu cred că a avut cineva un mandat mai greu ca al meu! Este ceva incredibil! Oricum mi se pare incredibil că s-a făcut conducta de aducțiune prin grădinile oamenilor, adică din start nu a fost în regulă! Cred că din cauza cutremurului s-a dislocat ceva și de asta a apărut avaria, dar nu vă putem spune cu exactitate pentru că trebuie să așteptăm să se usuce. 

Temerea mea este că astăzi nu vom putea interveni, deoarece dacă intră acolo buldoexcavatorul riscă să se scufunde. Am intrat până aproape acolo și pur și simplu te duci în jos! 

La ora 16.00 am convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență, l-am sunat pe prefect, l-am anunțat.

O să vedem care sunt pașii, dar eu nu cred că mai devreme de două zile vom avea apă. Depinde cât de mare este avaria. Dar astăzi nu ai cum să intri acolo cu buldo, pentru că nu ai cum să sapi, se scufundă buldo acolo… și riscăm și alte probleme. 

În zonele joase este posibil ca oamenii să mai aibă apă, dar la presiune mică. O să asigurăm însă apă nepotabilă și o să mergem în toate cartierele. Îi sfătuiesc pe oameni să își facă provizii de apă plată, de apă minerală de la magazine și îi rog foarte mult și pe toți cei care au magazine în Câmpulung să se aprovizioneze cu suficientă apă. 

Vom interveni și cu Edilul (n.r. – societate comercială), și cu ADP-ul, și cu firme particulare. Noi întotdeauna când am avut probleme firmele particulare au răspuns prompt și nu ne-au luat bani. Adică, atunci când e greu, oamenii se mobilizează în Câmpulung.”, a declarat primărița Elena Lasconi.

Declarația VIDEO,  AICI:

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Bau bau spune:

    A avut, doamna primar, cel mai greu mandat din Lume…dar ce zic eu din Lume, cred că chiar și din Europa :-)))))))

  • Bivol Bogdan spune:

    Conducta a fost dată in folosinta in1987 , adica pe timpul lui nea Nicu. Avea lumea curaj sa comenteze faptul ca se monteaza o utilitate de bun public in curtea lui? Plus ca oamenii au recuperat terenuri dupa 1989! Nepasarea edililor din acest oras este fara margini! Toti primarii si consilierii care s-au perindat prin functiile respective incepând din 1990 nu au facut nimic! Era normal sa crape o conducta asa veche! Daca schimbau 1 km in fiecare an acum era ok, dar noua ne trebuie bulevard si zilele orașului!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3