Nisan 930 x 122

contrasens

LEGEA NU EXISTĂ PENTRU POLIȚIA LOCALĂ PITEȘTI

Legea nu există pentru Poliția Locală Pitești. Săptămâna trecută, mai precis vineri, vă prezentam încă o situație în care Poliția Locală Pitești încalcă legea. Vă reamintim, pe strada Calea Depozitelor o mașină a Poliției Locale se deplasa pe contrasens (amănunte, AICI)

Citiți și: RĂZBOIENI: PRINȘI ÎN FLAGRANT

Credeți că cei doi agenți de poliție care se aflau în mașină au primit vreo sancțiune legală? Ei bine, nu! La cinci zile de la publicarea materialului nostru primim, cu greu, un răspuns din partea purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu (foto 1) (deși, inițial, acesta afirmase că va fi emis un comunicat de presă cu privire la neregulile colegilor săi).

”S-a întrunit o comisie de disciplină, iar cei doi colegi ai mei au fost mustrați. La a treia abatere vor fi dați afară din Poliția Locală.”, ne-a declarat ieri Aristănțoiu. Menționăm că persoanele în cauză sunt la prima abatere, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Citiți și: METEOROLOGII NE DAU FIORI

Legea nu este pentru toți? De ce un șofer obișnuit care încalcă regulile de circulație este imediat amendat, iar un agent de poliție se alege doar cu o mustrare? Poate la aceste întrebări ne va răspunde directorul general al Poliției Locale Pitești, Nicolae Valerică (foto 2).

Directore, acesta este exemplul pe care oamenii din subordinea dumneavoastră trebuie să îl dea cetățenilor? A fi polițist local înseamnă a fi mai presus de lege? V-au fost prezentate multiple cazuri cu neregulile pe care colegii domniei voastre le-au făcut (AICI, AICI și AICI, în caz că nu știți despre ce vorbim). Sunt nenumărate situații, dar nimeni nu ia măsuri.

Polițiștii locali amendează cetățenii (din banii cărora le sunt plătite și lor salariile) și, în același timp, chiar ei calcă brutal în picioare legile. Rușine! Nicolae Valerică, ce să înțelegem? Așa subalterni, așa șef? De unde atitudinea asta de indiferență?

New Profesional Consult-555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066