Donaris 930 x 122

contrasens

LEGEA NU EXISTĂ PENTRU POLIȚIA LOCALĂ PITEȘTI

Legea nu există pentru Poliția Locală Pitești. Săptămâna trecută, mai precis vineri, vă prezentam încă o situație în care Poliția Locală Pitești încalcă legea. Vă reamintim, pe strada Calea Depozitelor o mașină a Poliției Locale se deplasa pe contrasens (amănunte, AICI)

Citiți și: Pericol pentru oameni! Alertă într-un cartier piteștean

Credeți că cei doi agenți de poliție care se aflau în mașină au primit vreo sancțiune legală? Ei bine, nu! La cinci zile de la publicarea materialului nostru primim, cu greu, un răspuns din partea purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu (foto 1) (deși, inițial, acesta afirmase că va fi emis un comunicat de presă cu privire la neregulile colegilor săi).

”S-a întrunit o comisie de disciplină, iar cei doi colegi ai mei au fost mustrați. La a treia abatere vor fi dați afară din Poliția Locală.”, ne-a declarat ieri Aristănțoiu. Menționăm că persoanele în cauză sunt la prima abatere, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Legea nu este pentru toți? De ce un șofer obișnuit care încalcă regulile de circulație este imediat amendat, iar un agent de poliție se alege doar cu o mustrare? Poate la aceste întrebări ne va răspunde directorul general al Poliției Locale Pitești, Nicolae Valerică (foto 2).

Directore, acesta este exemplul pe care oamenii din subordinea dumneavoastră trebuie să îl dea cetățenilor? A fi polițist local înseamnă a fi mai presus de lege? V-au fost prezentate multiple cazuri cu neregulile pe care colegii domniei voastre le-au făcut (AICI, AICI și AICI, în caz că nu știți despre ce vorbim). Sunt nenumărate situații, dar nimeni nu ia măsuri.

Polițiștii locali amendează cetățenii (din banii cărora le sunt plătite și lor salariile) și, în același timp, chiar ei calcă brutal în picioare legile. Rușine! Nicolae Valerică, ce să înțelegem? Așa subalterni, așa șef? De unde atitudinea asta de indiferență?

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3