Donaris 930 x 122

parcare

POLIȚIA LOCALĂ RECIDIVEAZĂ! DE DATA ASTA CU DUBA!

Poliția Locală Pitești are șef sau e ca o turmă rătăcită? Directorul instituției, Nicolae Valerică, știe cum parchează subordonații săi mașinile de serviciu?

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Fără a o căuta cu lumânarea, doar deplasându-ne la pas prin centrul orașului, iar am văzut cum Poliția Locală își bate joc de regulile rutiere. La doar câteva zile după un caz similar http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/rusinos-priveste-cum-parcheaza-politia-locala/, tot în zona Casei Cărții astăzi o dubiță a Poliției Locale Pitești era parcată alandala.

Întrebăm din nou: ce exemplu oferă așa-zișii „oameni ai legii”? Păi, vă spunem tot noi: un exemplu prost, dar, după cum puteți constata (ultima fotografie), urmat și de șoferi „civili”. Dacă Poliția poate, ei de ce nu?

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • marko spune:

    prima poza ce ati publicat o saptamana trecuta este total alandala. acum va legati de alta poza care nu are nicio legatura cu parcarea ilegala.dupa se afla in misiune… sunteti rautaciosi si fabricati stiri aiurea!

  • titi spune:

    Din ce am observat pe strada, chiar in zona centrala (pasajul Magnolia) este plin de cetateni care arunca mizeriile lor pe jos, distrug mobilierul urban sau comercializeaza ilegal diverse bunuri. Am fost abordat deseori pe strada de asa-zisi comercianti, am vazut masini parcate aiurea, pe spatiul verde sau in fata portilor altor cetateni si am vazut caini si mizeri, gratare si altele asemenea in spatiul verde al orasului. CE FACE POLITIA LOCALA? Sunt destui politisti locali, domnule Primar, dar se ocupa cu alte lucruri (protectia oficialitatilor?!? campanie electorala?!? ordine la adunari publice in piata Primariei?!? Cu cagule?!?? pai politistii si jandarmii ce mai fac atunci?). Ar trebui ca politia locala sa faca ceea ce are in lege sa faca – IGIENA URBANA. Stiti ce e aia? Vedeti ce e in pieste, in parcari, in pasaje subterane? Mizerie…. PArca am fi in Bangladesh, dupa inundatii…RUSINE SA FIE!! Uitati-va in pasajele subterane – pe unde mai trec oamenii, ca cetateanul de etnie roma a iesit cu hainele din magazinele sale pana la mijlocul pasajelor… CE FACE POLITI LOCALA?? RUSINE!! Alergati dupa cai verzi pe pereti…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90