930X122 MAIA

scenarii de funcționare

Lista școlilor din Argeș care vor începe activitatea fizic, de luni

Luni, 8 noiembrie, elevii din mediul public și privat vor începe școala.

Citiți și: Surpriză! Ce persoane pot să predea în curând în școli!

Principalul criteriu în funcție de care școlile se vor redeschide privește rata de vaccinare din fiecare unitate de învățământ. Școlile cu un procent de vaccinare de peste 60% își vor primi elevii în bănci.

Astfel, 162 de școli din Argeș vor începe activitatea fizic. 62 de unități de învățământ vor rămâne în schimb în online.

Citiți și: Schimbări importante în învățământ. Elevii nu vor mai putea fi exmatriculați

Vineri, doar 160 de școli urmau să-și deschisă porțile pentru elevi. Situația s-a schimbat după ce încă două unități de învățământ au trimis solicitări către Inspectoratul Școlar Argeș în care au transmis că procentul de vaccinare a crescut după ce cadrele didactice inițial nevaccinate au ales să se imunizeze.

Pe măsură ce lucrurile se vor schimba, în ceea ce privește procentul de vaccinare, școlile vor transmite situația către Inspectorat, iar acestea vor putea să se redeschidă.

În acest moment există două scenarii de funcționare, Scenariul 1- presupune prezența fizică în școli și Scenariul 2- presupune desfășurarea activității în online.

Vezi lista școlilor din Argeș aflate în scenariul 1, AICI

Vezi lista școlilor din Argeș aflate în scenariul 2, AICI

Colegiul Nenițescu se află primul pe lista unităților de învățământ aflate în scenariul 2. Este important de precizat faptul că, unitate de învățământ îndeplinește criteriile de vaccinare, dar are personal bolnav și a făcut o solicitare de amânare cu o săptămână.

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3