New Profesional Consult 930 x 122

bloc

Lovitură pentru cei care locuiesc la bloc!

Lovitură pentru cei care locuiesc la bloc!

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Uniunea Europeană încurajează statele comunitare să renunțe la încălzirea locuințelor cu ajutorul centralelor pe gaze naturale.

Însă nu se știe cât timp va mai dura până când recomandările privind renunțarea la combustibilii fosili să devină cerință obligatorie.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Deja sunt opt state europene care au început procesul de interzicere a utilizării centralelor pe gaz în clădiri. Este vorba despre națiuni puternic dezvoltate care, teoretic, pot susține politici prin care populația să nu primească un șoc economic. Vorbim despre Danemarca, Olanda, Belgia, Norvegia Franța, Austria, Germania și Marea Britanie.

Unele dintre acestea au interzis deja încălzirea pe centrale cu gaz, iar altele urmează să se alinieze normelor.

555×222 grota rece

Comentarii

11 comentarii

  • pipi spune:

    In curand vor fi 30 de grade si iarna asa ca stam linistiti.

  • Miron spune:

    Și care ar fi varianta de incalzire dacă nu cu centrale pe gaz.Cele pe curent nu le putem lua în calcul ca nu ne putem permite pretul la curent Pompe de caldura nici atit pentru ca pretul lor e pentru milionari,și curentul pentru q putea functiona e foarte scump.Sistemul centralizat nu e bun din cauza asta a fost desființat acum citiva zeci de ani iar cele care au rămas au pierderi mai mari decit ce se furnizează în rețea și ca urmare cind funcționează cind nu.Mai mult nu merg.

  • Stanescu Daniel spune:

    Soluția?Paturi speciale,pijamale speciale,paturi speciale,casele și blocurile anvelopate perfect și atunci merge centrala electrica și la casa și la bloc!

  • Miron George spune:

    Am un sistem de încălzire electric prin pardoseala ecologic 100 la 100 dar eu plătesc factura la curent. Statul nu ia în calcul încălzirea celor care au renunțat la sobe pe lemn. Așa că lasti-o balta cu ecologia, nu tine, este vrăjeală pentru a ne jecmăniți maimult

  • Milosteanu spune:

    Idioțenii gen Bruxelles. Vor exterminarea! Rușine!!!

  • Milosteanu spune:

    Deci publicați numai ceea ce vă este vouă pe plac!!!

  • Roșca Iulian spune:

    Atîta timp cît suntem sclavi și supuși,acest lucru se va întâmpla.Conducerea coloniei ,”Romania”,va fi prima di est ,care va chinui poporul.Renutam la toate,pentru a fi date pe degeaba ,Germaniei,Franței .Așa ne este drumul.Vai de noi.

  • Manda Stelian spune:

    Ăștia de la UE vin numai cu prostii.Sunt pensionar,am centrală pe gaz din 2003,cum să renunț la centrala pe care cu anumite sacrificii financiare am reușit să o instalez.Să ne ajute UE și statul paralel,că altfel ne omoară cu zile.

  • Prdro spune:

    Gogomănii marca UE ! Trăim mai prost în”era” UE.Am ajuns la sapa de lemn cu UE și cu incompetenta și corupția celor care conduc destinele țării .

  • Dan spune:

    Adevarat , am devenit colonia Romania. Iulian are dreptate ca multi altii. Comentariile noastre trebuie sa la citeasca ” mintile luminate” din Casa Poporului si presedintelele Tradannis. Totul pentru a ne extermina. Totul pentru a mai sclavi decat suntem. Totul pentru a nu mai fi o nariune onorabila. Dementii de la Bruxelles ne vor exterminati prin vrajeala economie la resursele fosile. De altfel la fel este si vrajeala masinilor electrice. BATERIILE SI SISTEMELE DE INCARCARE INCLUSIV SISTEMUL DE PRODUCERE ENERGIE ELECTRICA NU POLUEAZA ????

  • Elena-Alina Albu spune:

    UE impune să facem ce zic ei dar nu ne vor să fim CA EI!
    SALARII,PENSII,CONDIȚII DE TRAI ȘI INVĂȚĂMÂNT.
    Doar cer dar nu oferă!
    Asta pt că permitem!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90