930 x122 grota rece

amenzi

„MĂCEL” PE ŞOSELELE DIN ARGEŞ

„Măcel” pe şoselele din Argeş. În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Amenzi pentru șoferi în parcările marilor magazine!

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 401 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 122.900 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 33 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

De exemplu, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni l-au depistat pe D.Georgel, de 37 de ani, din Topoloveni, care conducea un moped neînmatriculat pe D.N. 7 – Topoloveni, având montate placuțe cu numere de înmatriculare atribuite altui autovehicul.

Citiți și: Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

De asemenea, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală conform art. 334 și 335 din Codul Penal.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90