New Profesional Consult 930 x 122

angajat

Mai rar așa ceva! Angajat din primărie, pus să jure pe Biblie!

Mai rar așa ceva! Angajat din primărie, pus să jure pe Biblie!

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Un tânăr care s-a angajat în cadrul Primăriei comunei Dănești din județul Gorj, în calitate de inginer la Registrul Agricol și Cadastru a jurat pe Biblie că va respecta legile și că își va face datoria.

Filmarea a fost postată pe contul de Facebook a Primăriei Dănești.

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă în 2024 cu taxele și impozitele

Oficial, domnul Filip Silviu Aurelian este noul nostru coleg, ocupând funcția publică de inginer în cadrul biroului Registrul Agricol și Cadastru.

Îi urăm mult succes și multe realizări în noua activitate!“, este mesajul transmis pe Facebook de reprezentanții Primăriei Dănești, Gorj.

„Jur să respect Constituția, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect și fără părtinire legile țării, să îndeplinesc în mod conștiincios îndatoririle ce îmi revin în funcția publică în care am fost numit, să păstrez secretul profesional și să respect normele de conduită profesională și civică. Așa să îmi ajute Dumnezeu!“, este jurământul spus de tânăr.

Totuși, legea prevede ca doar persoanele publice, alese prin vot de oameni să poată jura pe biblie.

Sursa: adevărul.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90