Donaris 930 x 122

Baiculesti

MÂNĂ CRIMINALĂ ÎN ARGEȘ? POLIȚIA FACE VERIFICĂRI

Mână criminală în Argeș? Poliția face verificări. Așa cum v-am anunțat, un incendiu a avut loc aseară în comuna argeșeană Băiculești. Au ars, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, 30 de tone de plante furajere. Imagini și detalii, AICI.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Conform ISU Argeș, cauza oficială a incendiului a fost „folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.”

În urma raportului pompierilor, polițiștii din municipiul Curtea de Argeș au demarat mai multe verificări. ”Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș s-au sesizat din oficiu pentru infracțiunea de distrugere săvârșită prin incendiere.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Colegii sunt la fața locului și fac cercetări. Nu se exclude nicio variantă.”, declară pentru ePitești Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Argeș.

Depozitul de baloți care a luat foc azi-noapte ar face parte din ferma oierului Dan Petrescu. Ciobanul ar fi susținut că persoane încă necunoscute ar fi dat foc baloților de furaje.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90