Donaris 930 x 122

afaceri

Maraton pentru Educație Antreprenorială organizat de CONAF Arges

Maraton pentru Educație Antreprenorială, organizat de către CONAF Argeș, va avea loc vineri, 12 aprilie, la Filarmonica din Pitești

Citiți și: Veste mare pentru patronii argeșeni! „Există fonduri! Există bani!”

CONAF Argeș, (Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin) organizează vineri, 12 aprilie 2024, la 10:30, în cadrul Filarmonicii din Pitești competiția a Maratonului pentru Educație Antreprenorială, ediția a II-a.

Evenimentul se desfășoară în cadrul Pactului pentru Educație Antreprenorială semnat de către CONAF, Federația Patronală Petrol și Gaze – FPPG împreună cu Ministerul Educației și Cercetării – MEC.

Citiți și: Câte femei fac afaceri în Argeș

Evenimentul are ca scop susținerea și dezvoltarea competențelor antreprenoriale în rândul tinerilor.

De asemenea, urmărește introducerea, începând cu anul 2020, opțional, în școlile gimnaziale și liceu a orelor de antreprenoriat.

S-au alăturat acestui demers cele mai importante instituții ale județului Argeș: Consiliul Județean Argeș, Primăria Municipiului Pitești.

Totodata, Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Filamonica Pitești, precum și numeroși reprezentanți ai mediului de afaceri local.

ELEVI DIN OPT COLEGII NAȚIONALE VOR PREZENTA IDEI DE AFACERI

În cadrul evenimentului, elevi din opt Colegii Naționale și licee organizați în 13 echipe își vor  prezenta ideile de afaceri în fața unui juriu de prestigiu.

Membrii juriului vor evalua planurile de afaceri și le vor acorda punctaje pe baza unei grile de evaluare.

Tinerii vor primi diverse premii în bani sau de alt fel.

Primele 3 echipe calificate vor participa la etapa națională a Maratonului care va fi organizată în București.

Mega-companie dintr-un județ vecin, transformare de ultim moment

Pe lângă aceste trei premii financiare, elevii vor primi un Premiu de Excelență oferit de către Rotary Club Pitești, un premiu oferit de catre Money Gold și multe alte premii atractive.

Andreia Dumitrică, Președinta CONAF Argeș:

,,Maratonul pentru Educație Antreprenorială, ediția a 2-a, este cel mai amplu program național dedicat descoperirii vocației tinerilor, adresându-se liceenilor cu abilități antreprenoriale, profesorilor cât și antreprenorilor care vor întâlni în adoleșcenții înscriși la concurs angajații de mâine, sau chiar competiția viitoare.”

Cristina Chiriac, Președinta CONAF:

„Tinerii sunt cei cărora le vom lăsa pe mână construcția societății de mâine și este datoria noastră să îi învățăm cum. Repede, cu încredere și curaj.”

Obiectivul principal se referă la promovarea educației antreprenoriale practice în rândul elevilor de liceu și la pregătirea acestora pentru un mediu antreprenorial competitiv.

Ai o afacere online? Nor Express este partenerul tău de încredere!

CONFEDERAȚIA NAȚIONALĂ PENTRU ANTREPRENORIAT FEMININ – CONAF  proactivă și întreprinzătoare concentrată în identificarea și propunerea soluțiilor, pe termen mediu și lung, pentru problemele reale din mediului antreprenorial românesc.

Maraton pentru Educație Antreprenorială organizat de CONAF Arges

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90