NOR CURIER 930X122

amenzi

”MASCAȚII” AU DAT IAMA ÎN GĂȘTILE DE CARTIER

Mascații au dat iama în găștile de cartier. Poliția Locală Pitești a organizat o nouă acțiune privind tulburarea liniştii si ordinii publice și consumul de alcool pe domeniul public.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în intervalul orar 21 – 4, agenți ai Poliției Locale, însoțiți de ”mascați” ai Serviciului de Interveție au acționat în toate cartierele de pe raza municipiului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Bogdan Aristănțoiu, cele mai mari probleme au fost în cartierele Găvana III (mai mulți tineri au tulburat liniștea și ordinea publică) și Războieni (mai multe persoane consumau alcool la scara unui bloc și ascultau muzică la volum ridicat), dar și în mai multe parcuri din oraș, unde tineri consumau alcool și făceau mizerie.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Persoanele depistate de agenții Poliției Locale au fost amendați cu sume cuprinse între 200 și 1.000 de lei. În total, potrivit sursei citate, au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale.

”Astfel de activitați vor continua și în perioada următoare.”, transmite Aristănțoiu. (Foto: Poliția Locală Pitești)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3