930×122 CAPRA 5

apele romane

MĂSURI DE SIGURANȚĂ ÎN ARGEŞ, LUCRĂRI DE MILIOANE

Măsuri de siguranță în Argeș, lucrări de milioane. Administrația Națională Apele Române a demarat procedurile pentru efectuarea unor lucrări necesare pentru punerea în siguranţă a unor cursuri de apă şi a unor baraje de acumulare din judeţul Argeş.

Citiți și: Poluare masivă lângă Vivo! Mall. 500 de litri de deșeuri au ajuns în râul Argeș

Cu peste 2.605.000 de lei Administrația Națională Apele Române va achiziţiona servicii de proiectare şi execuţie pentru amenajarea râului Argeş pe sectorul baraj Goleşti – baraj Ogrezeni, în vederea stabilizării albiei. Lucrările vor fi realizate între comunele Căteasca şi Leordeni, acolo unde eroziunea este din ce în ce mai accentuată.

Alți peste 2.840.000 de lei vor fi cheltuiți pentru regularizarea pârâului Budeasa între comuna cu acelaşi nume şi zona de debuşare în rigola malului drept din acumularea Mărăcineni. Măsura are ca scop diminuarea, dacă nu chiar eliminarea riscului de inundaţii.

Citiți și: Femeie blocată în râul Argeș! Intervenție de urgență!

Investiţiile vor fi derulate după parcurgerea paşilor prevăzuţi de lege pentru achizițiile publice.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90