930 pe 122 COSTACHE

măsuri

Măsuri disperate în școli! Se scurtează cursurile

Măsuri disperate în școlile din România. Ca să facă economie la gaze și la electricitate, mai multe școli din Gorj au decis să scurteze cursurile.

Citiți și: Nereguli în școli! Ce au găsit inspectorii!

Mai exact, conducerea unităților de învățământ a propus scurtarea orelor de curs de la 45, la 40 de minute, notează Antena 3.

Directorii susțin că, în acest fel, vor reduce, atât cât este posibil, consumul de gaze naturale, energie electrică și combustibil solid, acolo unde agentul termic din școli funcționează pe lemne sau cărbune.

Citiți și: Schimbare revoluționară care vizează toți șoferii!

Propunerea mai trebuie votată de consiliile de administrație ale școlilor, pentru ca, mai apoi, să fie înaintată inspectoratului școlar de care aparțin și ulterior comunicată părinților și elevilor, mai notează sursa citată.

De asemenea, și pentru reducerea consumului de energie electrică au fost luate măsuri disperate. Becurile au fost schimbate cu unele cu LED, iar unii consumatori au fost chiar deconectați.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90