New Profesional Consult 930 x 122

tratament covid-19

„Meniul” zilnic al pacienţilor COVID gravi, internaţi la ATI

„Meniul” zilnic al pacienţilor COVID gravi, internaţi la ATI.

Citiți și: Primul medicament autorizat pentru tratamentul împotriva COVID-19

De curând, platforma guvernamentală RO Vaccinare a publicat o imagine controversată pe pagina oficială de Facebook. Reprezentanţii spun că este „o imagine cât o mie de cuvinte: tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă a unui bolnav de Covid-19”.

Fotografia, realizată la Institutul Marius Nasta din Bucureşti, a stârnit controverse prin prisma faptului că un asemenea tratament este greu de suportat şi că pacienţii ar putea ceda din cauza administrării atâtor medicamente.

Citiți și: Vitamina D, surpriză de proporţii în lupta împotriva coronavirusurilor

 

 

 

De cealaltă parte, medicii spun că alternativa este vaccinarea.

Asta nu explică însă schema de tratament care pare extrem de greu de „digerat”. Oare doar atât poate ştiinţa în momentul de faţă?

„PS: Revenim cu tratamentul unei persoane care a rămas cu sechele după trecerea prin boală”, spun cei de la Ro Vaccinare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90