NOR CURIER 930X122

vaccinare anti-covid

Mii de argeșeni s-au imunizat în prima zi a maratonului de vaccinare

3000 de oameni au fost imunizați în ultimele 12 ore, în prima zi a Maratonului de vaccinare.

Citiți și: Începe vaccinarea cu doza patru!

524 dintre ei au primit doza a treia. Au fost cozi la centrele din întreg județul, atât la cele amenajate în municipii, cât și în locurile în care imunizarea a fost făcută cu ajutorul caravanelor. În municipiul Pitești, la centrul de pe Bulevardul Eroilor, oamenii au stat la coadă încă de dimineață, dinainte de deschidere.

Am fost prezent astăzi în centre alături de subprefectul Dragoș Predescu și am verificat modul în care se desfășoară procesul de vaccinare.

Citiți și: Evidenţa persoanelor vaccinate, 2 noiembrie

Mă bucur de deschiderea din ce în ce mai mare a argeșenilor pentru vaccinare și le mulțumesc mult autorităților locale: Domnului primar Cristian Gentea pentru implicarea de care a dat dovadă la Pitești și domnilor Niculaie Dochinoiu, primarul comunei Vedea și Gabriel Popa, edilul localității Albeștii de Argeș.

Maratonul continuă și duminică. Îi așteptăm pe argeșeni la centre de la ora 8 până la ora 20. Argeșul se vaccinează!”, a transmis prefectul de Argeș, Radu Perianu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3