930 x122 grota rece

bucuresti

Militar francez găsit mort în România, într-o cameră de hotel

Un militar francez a fost găsit mort duminică, 7 noiembrie, într-o cameră de hotel din București.

Citiți și: O tânără de 25 de ani versus 2 polițiști locali. Cine a câștigat

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de o cameristă. Potrivit Știrilor TVR, acesta era înjunghiat în zona gâtului, iar pe piept avea o foarfecă.

Bărbatul avea 41 de ani. În urma descoperirii șocante, a fost deschis un dosar de moarte suspectă, iar trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală.

Citiți și: Un fost președinte al României, internat de urgență!

Polițiștii nu au găsit urme de forțare a ușii camerei de hotel, și nici urme de răvășire în interior, mai notează sursa citată.

Conform surselor Știrilor TVR, bărbatul s-a cazat la hotel împreună cu alți militari francezi joi, pe 3 noiembrie, camerele lor fiind rezervate până pe 03.01.2023.

Acum, în țara noastră se află aproximativ 500 de militari francezi. Aceștia fac parte din grupul de luptă NATO care funcționează din acest an în România.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90