Donaris 930 x 122

ion mînzînă

MÎNZÂNĂ: ESTE O VICTORIE MERITATĂ. CUI I-A MULȚUMIT VIITORUL ȘEF AL CJ ARGEȘ

 

Citiți și: „Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

Ion Mînzînă (PSD), viitorul președinte al CJ Argeș (conform numărătorii paralele a voturilor) vorbește despre victoria sa și a echipei sale la alegerile locale.

 

Citiți și: O nouă centură ocolitoare în Argeș

„Mulțumim în primul rând cetățenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o. Este o victorie meritată, pentru că am prezentat un program complex care are la bază ideea de dezvoltare a județului, un program construit de către specialiști. Victoria este rodul muncii unei echipe.

Scopul nostru trebuie să fie acum acela de a răspunde nevoilor cetățenilor acestui județ minunat, iar în acest sens voi fi deschis dialogului cu celelalte partide.

Țin să îi mulțumesc mult doamnei Simona Bucura Oprescu pentru modul în care a condus această campanie electorală încununată de succes”, a conchis Ion Mînzînă, președintele social-democraților argeșeni și președintele ales al Consiliului Județean Argeș pe pagina de Facebook a PSD Argeș. 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3