930 x122 grota rece

actiune

Mobilizare impresionantă de forțe la ieșirea din Pitești! Ce s-a întâmplat

Mobilizare impresionantă de forțe la ieșirea din Pitești! Ce s-a întâmplat

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

O amplă activitate a fost desfășurată ieri dimineață pe DN 7, pe raza comunei Bascov.

La acțiune au luat parte polițiștii Serviciului Rutier Argeș, luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, precum și polițiști din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul Imigrări Argeș.

Citiți și: Atenție, șoferi! Urmează mai multe zile cu restricții de trafic, și în Argeș

Alături de aceștia au participat și specialiștii Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier – Argeș.

„În ultimele 24 de ore, polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere.

Mobilizare impresionantă de forțe la ieșirea din Pitești! Ce s-a întâmplat

Activitatea a presupus și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Ca urmare a abaterilor constatate în cele 24 de ore, au fost aplicate 233 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 42.925 de lei.

Totodată polițiștii structurilor rutiere au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise de conducere și au fost retras 10 certificate de înmatriculare”, precizează Poliția Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90